Prechádzam sa po piesku s mojím milovaným Marekom, vlny nam jemne objímaju naše členky.Držíme sa za ruky, a ničím nerušený si vychutnávame západ slnka... Vtedy preciTnem, a zistím že mi je akosi chladno.Voda vo vani už dávno vychladla.

Práve sa chystám pripravit si veceru, ked pocujem ako mi zvoníí mobil.Povedala som si , že to asi bude len SMSka od MAreka.TAk som si zohriala jedno, sadla na moje obľúbené ratanové kreslo a vychutnávala si pocit štastia a lietania v oblakoch.

Lenže každý let je spojený s rizikom.....

Zvoní telefón.Dost unudene sa presuchtám k nemu a ohlasím sa, ta druha strana mi vsak mrznucim hlasom odpoveda a hovorí spravu, ktoru by som si ani v mojej najvecsej fantázii nevedela predstavit, vlastne nechcela.

Celý moj svet, vsetky moje túžby, vsetky moje nadeje sa v okamihu rozplynuli.Tá správa ma zasiahla hroznejsie ako blesk, bolestivejsie ako gulka zo samopalu.

Vás priatel Marek bol postrelený , lenží v kritickom stave na ARE v nemocnici.Stale mi tieto slová hucali v hlave.Slzy mi zaplavili tvár, moje ruky pustili telefon, ale moje myslienky sa rozutekali ako mravce....Co urobit skor???

NMezapochybovala som ani na okamih.Schytila som sveter, v tom momente som ani newedela ci moj alebo niekoho ineho, a rozbehla som sa do nemocnice.Kedze nemocnica bola iba niekolko stovák metrov od nasHo domu, rozhodla som sa ze pojdem peso.

V nemocnici sa na mna zosypala hrstka otazok: kedy ste ho videli naposledy?kde potom isiel?......z tych otazok mi bolo zle.. háadam si len nemyslia ze naschval skocil pod gulku.

Otaziek nebolo konca, ked som konecne sa postavila a povedala že idem pozriet svojjho priatela- nikto neprotestoval.

Otvorila som dvere cislo 398 a videla prazdnu postel.........

 Blog
Komentuj
 fotka
ciernaruzicka  5. 2. 2008 20:06
.. pravdive?..smutne..
 fotka
skipi18  5. 2. 2008 20:23
je to smutne...a co bolo dalej???....
 fotka
jaanikiny  5. 2. 2008 21:14
no oki ale čo bude dalej?
Napíš svoj komentár