Čo je to fantázia??Pre niekoho možno niečo úplne absurdné, niečo čo si nevie ani predstaviť.Pre niekoho je fantázia možno len spôsob ako zabudnuť na minulosť, ale pre mna je to schopnosť vnimat buducnost.

Kazde ráno vstavam, tak ako miliardy ďalších ľudí.Niekto práve v tom istom momente ako ja vstávam ,usína.Už ráno, pri pohľade z okna, moje fantázia " začína pracovať " . POhľad z okna pesimistu by bol asi nejaý takýto: všade kopy snehu, zase bude trebať oškrabávat sneh z chodnika, veľká zima, a mnoho iných "čiernych myslienok".Keď sa pozriem z okna ja, vidím nadherný sneh, kde už poobede budem mocť šantit so svojím priateľom.Ano, to je to načo myslím.moja fantázia sa točí len okolo neho.

presedieť v škole nebude až také ťažké pri mojej fantázii.Budem si predstavovať ako sedíme niekde na kraji priepaste , a skočíme spolu.Ako zatiahneme sa padák, sa budeme sa vznášať,lietať ako vtáky....

Poobedie nenechalo na seba dlho čakať.Ešte ani poriadne nedozvonilo, a už som napoly oblečená vyletela zo školy.Konečne s mojím MilackOm, čaká ma tam kde vždy- na našej lavičke.Lavička ktorá s nami prežila prvý bozk, naše sny o tom, ako raz pojdeme spolu pojdeme na ďlekú cestu autom, o tom ako budeme spolu zaspávať v náručí toho druheho.

Stojí pred Lavičkou, v čiernych nohaviciach, obyčajných čínanoch, a tmavom triku s tým svojím pohodlným výrazom na tvári.Keď podídem blizsie tak sa na mna zahľadí svojimi zelenými očami, a do ruky mi poda ružu, tú ružu ktoru som dostala aj pri prvom rande , a aj pri dalších .Doma mam celú zbierku, ku kazdej privezujem listok s datumom.To som este netušila ze táto ruza bude posledná ktorú od neho dostanem......

 Blog
Komentuj
 fotka
michalda  3. 2. 2008 17:48
take pekne a zaroven tak smutne

a zaroven tak trosku aj normalne,

a zaroven nerealne mysliet ci ze stiastie trva vecne...
 fotka
ivhell  3. 2. 2008 21:11
No Mozno sa dockas aj pokacovaNia a setko je to mojej vysnivanej osobee a o mojich snoch
Napíš svoj komentár