V tej chvíli som netušila, že ružu ktorú mi vkladá do ruky bude posledná.Teda posledná od neho.Keď ma v ten večer pobozkal netušila som že to bolo naposledy.Keby som to bola len predvídala, nikde by som ho nepustila, a ďalej by sme fantazírovali na našej lavičke.Ale ja som sa vyhovorila, že ešte potrebujem niečo spraviť do školy.Pobozkal ma a odišiel. Ja som ešte ostala sedieť na lavičke a chvílu som rozmýšľala čo tu robím.

Sedela som na NASEj LAVICKE ked sa začala približovať nejaká silueta.Nevedela som rozoznať či to bol chlapec ale dievča, ale jasne som videla ako drží v ruke nejaký kvet.Pomyslela som si : "nieje možné aby sa tu vrátil" . Keď sa osoba priblížila a ja som zbadala úple cudzieho chlapca s ružou v ruke, preblesklo mi hlavou a mojou fantáziou , či to nieje nejaky moj tajny ctitel ktory uz tyzdne koli mne nespí,neje,ale dycha len pre mna, a pre jediny moj pohlad.Na moje začudovanie chlapec sa priblížil a začal kývat.Ja celá zmetena som odkyvala.

Moje srdce busilo ako pri mojom prvom bozku, chlapec bol oblecený do ciernych nohavic, pohodlnom tricku a cinanoch- presne ako moj MArek.tento chlapec mal však v tvári úškn, aký u Mareka nevidim.Chlapec kyval rukou dalej a ked som sa uz chcela pribliiz a postavit sa a ist mu oprotu, za sebou som pocula kroky.Dievcina utekala naproti svojmu priatelovi.

Dost zhnusena sama nad sebou a nad tym, ze som s takym obdivom pozerala na toho chlapca a že som ho porovnávala s MoJím MAREKom, som sa postavila z lavicke a zamierila domov.

Doma - ako kazdy den- ma cakal moji milujuci rodicia s ustarostenym vyrazom na tvarí a s otazkou: Kde si bola? Ticho som odpovedala :vonku a vytratila som sa do svojej izby.zapla som pocitac a hladam spravu od svojho milacika, no ta tu nieje." Mozno musel niekde ist" pomyslim si a zhadzujem zo seba saty.o niekolko minut sa ponorím do teplej vane a mojej fantazii nechavam volny prud.Nasim susedom sa pravdepodobne nedari utisit sovju dcerenku, niekde v utrobach domu pocut klokotat potrubie, a v dialke pocut hukanie zachranky......

 Blog
Komentuj
 fotka
johnny89  3. 2. 2008 21:44
krasny clanok
Napíš svoj komentár