Saša sa vytratila vonku a dýchala čerstvý vzduch.Pozerala sa na hviedzy a pritom rozmýšľala, aké by to bolo pozerať sa na nich s Marekom. " Nie! " povedala si v duchu Saša : u nesmiem o ňom rozmýšľať " .v Tej chvíli precitla zo zadumania na podivný krik.Keďže Saša nema rada problémy, i keď niekedy ich priťahuje ako magnet, rozhodla sa vrátiť spet do dicko sály na parket.Vtedy rozpoznala krik a uvedomila si , že počuje hlas Mareka.


" No tak chlapci neblbnite, viete že keby som nejaké cigy mal, tak by som vam niekoľko dal " , počula trochu ustráchaný tón Marekovho hlasu. " Dávid, neblbni, vies že si v podmienke, nebudeš si špiniť ruky týmto tu, " počula, tentokrát úplne neznámy hlas. V tej chvíli preťal vzduch výkrik, a partia chlapcov sa pobrala preč.Až na jedného, na jedného ktorý padol na zem a už sa z nej nedvihol.


Saša so strachom v očiach dobehla k Marekovi: " SI v poriadku? " , " Marek, preber sa " . " Zavolajte záchranku!!" kričala Saša , no nikto ju nepočul, možno nikto ju nechcel počuť...


Trasúcimi sa rukami Saša vytiahla mobil a len spameti vytukala číslo, pretože koli slzám nevidela.Privolala záchranku a s Marekovou hlavou na kolenách sa utápala v slzách.Čakanie na sanitku bolo pre Sašu ako čakanie na smrt- Nikdy neviete kedy príde.Keď o niekoľko minút počula majáky sanitky, srdce jej až poskočilo.Mareka naložili a spolu s ním sa ocitla v sanitke, nevediac ako.


" kde som " boli prvé myšlienky Martina len čo sa prebral.Okolo seba uvidel zo piatich doktorov ako sa skláňajú nad rontgenovým snímkom.Hlavu mal obviazanú hrubou vrstvou obvezu. " Konečne ste sa prebrali, sali ste nám riadne zabrať " , uškrnul sa doktor." "Je tu vaša priateľka, určite by vás rada videla " . " moja priateľka? " uvažoval v mysli Marek " veď ja nemam priatelku".

O niekoľko minút vstúpilu do izby neznáme dievča, i keď z videnia sa mu zdala známa... "ale nie to nieje predsa možne, veď keby som poznal také dievča , určite by som si ju pametal", " pametal by som si tie oči, tie zlatisté vlasy...."

 Denník
Komentuj
 fotka
insanebutalive  9. 4. 2008 19:59
chcem daleej!!!
Napíš svoj komentár