Mám zápal pľúc! Ledva som sa vyhrabala z postele. Pohanské tance dopadli nadmieru dobre. Mimochodom, baklažán rulez!

Na Molecovej sme sa o 18:00 stretli Ja, Anzu, Lady Diana (Ak si myslíte, že zomrela v kanáli v Paríži, tak to je big mistake!je stále s nami) a so svojim frajerom, Tónko a jeho bloncka. O 18:25 dorazila Centella, klasika, hehe. Všetci boli odetí sporo, aby sa im ľahšie vyzliekalo. Vyliezli sa na kopec, stromy sa ligotali mrazom.

Tónko ku mne pristúpil:
„Je ti teplo dievčatko?“
„Vypadni ty úchylák!“

A začalo vyzliekanie. Ani vyzliekací poker sme hrať nemuseli. Behali sme v spodnom prádle a švacali sa zamrznutými haluzami.

Bolo to super. Nakoniec sme skončili u Centelli a jedli vyprážané baklažány! Baklažány rulez! Inak... trochu sa podobajú na kravie srdce. Je náhradou za zvieracie vnútornosti.

Možno si myslíte, že som chytla zápaľ pľúc, pri pohanských sviatočných „hrádkach“. Nie je to tak. Patrím totiž do zboru otužilcov. To viete, tí idioti, čo sa párkrát do roka hodia holí do ľadovej vody. Prsia a penisy sú vtedy neuveriteľne malé, verte mi.

Keď som sa vracala domov, videla som MÓJHO policajta, ako vychádza z domu a okolo ramien drží akúsi ženy!

Zabijem ju! Blyslo mi hlavou. Ale potom som si uvedomila, že hoci muži nemajú proti mne žiadnu šancu, táto žena je skôr obeť, pretože začať si s policajtom... no žiadna výhra. Proste ju nalákal na svoju vysielačku.

Vrhla som sa naňho a padli sme do mestského potoka. Keď som ho prestala v závale zúrivosti topiť, vysvetlil mi, že je na zásahu a táto žena práve zabila svojho muža, ktorý ju 10 rokov týral. Pustila som ho do ľadovej vody a šla tej žene zagratulovať.

„Woman power!“ nechápala, o čom točím.

Musím končiť. Policajt ma prosí, čo mu nedonesiem čaj. Jojo, je rada na mne. Keďže sme obaja mimo, striedame sa v nosení čaju a deky. konečne sme sa trochu zblížili.

 Blog
Komentuj
 fotka
arya  31. 12. 2007 14:51
A ostatní neochoreli? Omg, sorry, comment by bol dlhší ale som zistila že mám na lakti žltko z vajca a trochu prezli...sakra...idem to umyť
 fotka
bosorka221  31. 12. 2007 18:58
aach joo taketo akcie sa dejuu len v Blave.. traapna prievidza.. /teda nie je trapna.. mam ju rada... ale trapna za to, ze tu sa nic take nekona
 fotka
bronzuliatko  1. 1. 2008 12:24
a do riti ... ze som sa nedosla aspon kuknut
 fotka
flaska  2. 1. 2008 15:15
noo ttak ale ten policajt vyzera stale nadejjne hhe
 fotka
anzu  3. 1. 2008 18:32
no, ja tiez tie baklazany radsej surove...su take pekne fialove...ako issabellin zadok, ked ju svacnete pod spravnym uhlom
Napíš svoj komentár