Začnem priamo- ako dokázali toľkí ľudia urobiť tento svet zlým a vôbec si to nepriznajú, ani nič s tým nerobia, dokonca v tom pokračujú?!
Je mi odporne z časti mojich spolužiakov. Z časti? Asi z väčšiny. Ako peniaze a sláva dokážu ovplyvňovať svet, vie každý. Ale ignorovať sa päť rokov každučký deň?! Proste sa nesnažiť ani spoznať! Nič totálna ignorancia! Niektorí sa aspoň pozdravia, no niektorí ani to! Proste- ráno pri skrinke nič, v triede nič, na chodbe nič. Nič!
Ďalej: Dnes bolo MHD dosť plné a ja som nastúpila. Chcela som si štiknúť lístok, no nešlo to. Ja viem, že som blokovala chodbičku, ale musela tá žena drzo drgnúť do mňa, keď videla, že potrebujem pomoc?
To sú len dva príklady. Ja nechcem svet zapĺňať negativizmom.
Ja viem, že do toho zla som padla už aj ja. Viackrát. No ja sa snažím, každým dňom niečím prispieť, ospravedlniť sa, ale proste u väčšiny ľudí mám pocit, že ich to vôbec nemrzí- mne je na mojom kopčeku dobre!
Ja si myslím, že hlavným problémom sveta nie je ekonomická kríza či pokles náboženstva (i keď s týmto to súvisí), ale každodenná rutina! "Zaškatuľkovanosť¨ ľudí!
-> Ráno som nestihol autobus, nahneval sa na mňa kolega, tak prečo tu len tak človeče stojíš, a už tým ma rozčuľuješ?
-> Načo sa človeku prihovorím, keď som už s iným ¨pokecal¨ a nepotrebujem pomoc?
Určite tento maličký ¨blogík¨ tomu nepomôže, ale ďakujem všetkým, čo si ho prečítajú a ľuďom, ktorým na tom záleží .

 Blog
Komentuj
 fotka
qossyend  10. 12. 2012 21:49
Najlepšie sa tým nezaťažovať,ľudia sú svine a nikto im už nepomôže. a V tých ktorých zostal aspoň kúsok ľudskosti len trpia....Mne jedine pomáha vypísať z toho -tak oko ty- ale je smutné že tí dobrý trpia,....a keď už hovoríš o tom náboženstve- pre mňa tak tiež klesá keď vidím čo sa deje,len si myslím že ľudia si pred tým zakrývajú oči aby nevideli tú skazenosť..... a možno aj dobre robia....
Napíš svoj komentár