... chvíľku som čakala kým sa objavíš vo dverách, no zrazu ma niečo napadlo. Nechcela som ťa zabiť tak jednoducho ako to robí veľa vrahov, samozrejme, chcela som byť Tá originálna, Tá, čo to všetko urobí po svojom. Kým si stihol prísť a opýtať sa prečo som ťa voala, nôž som odložila späť, aj keď tá jeho čepeľ priam na mňa kričala ! " So zachmúrených čelom som opisovala sen a on sa jemne na mňa usmieval. "Pokračuj, neboj sa počúvam ťa, aj keď sa ti to možno nezdá !" Usmial sa, chcel žmurknúť, ale vzápätí pochopil, že to nieje na mieste, a tak som pokračovala.

"No, prišiel si, zobrala som si do ruky utierku, hodila som na teba zvodný pohľad. Pravú ruku, v ktorej som držala utierku, som položila na tvoje ľavé rameno. Ľavou rukou som utierku chytila za tvojím krkom. Akokeby som ťa iba okolo neho držala. Pomaly som spustila ruky ku koncom utierky. Začala som jemne vlniť bokmi a pohmkávať si melódiu. Bola to presne "Unchained melody"!, moja obľúbená." Povedala som mu to s nadšením a v rýchlosti sa mi prebleskol film " The ghost"/"Duch" v hlave.
""Ohh my darling ..." spievala som ti jemne do ucha po tom ako som sa k tebe naklonila, ťahala som ťa smerom k sedačke.
V telke šla nejaká telenovela a latinsko-americké, španielské, či nejaké takéto rytmy ma vyhodili z atmosféry obľubeného filmu, a začala som sa točiť okolo teba ako nejaká "go-go tanečnica". Odrazu si pristúpil na moju hru, chytil si ma okolo pásu, a naše boky sa začali pochybovať tak ladne a synchrónne."
Ako som mu to všetko rozprávala povzdychol si a sám pre seba si povedal".. to nieje možné!
-Čo nie je možné ?
-Vravela si tam o tom ako sme spolu tancovali nejaké spoločenské tance a ja ako malý som sa im kedysi venoval, prepáč, hovor ďalej ... " umial sa a mykol zhlavol na znak toho, aby som pokračovala.
"Krásne si so mnou tancoval, hladkal ma po chrbte, rukami si z oblai krížov prešiel na brucho a potom v rytme salsy na prsia. Vtedy som dosiahla čo, som chcela, mala som ťa, bola som tvoja aty si bol môj! ..."

 Blog
Komentuj
 fotka
rebelka  7. 10. 2011 10:43
kedy bude pokracovanie????
Napíš svoj komentár