Zacalo sa to tym, ze sme sa dodrbali na duchonku. Krasne miesto s vyhlasom na velebnu zrucaninu hradu ktora lezi na podhradi nedaleko od mesta topolcany . Dosiel som sam na rozjebanom a preplnenom autobusy v ktorom sa zisli vsetky etnicke skupiny od hoperov az po TO-samcov (co je TO-samec sa docitas v mezomus-ovom blogu "oda na topolcany") .. zacala sa zabava tym, ze som stretol hned dve kamaratky, kundy jak sa patrilo na prave topolcanske kundy ... sli sme zapalit .. kupit nejaku flasu .. tusim to bola vodka.

od vtedy toho moc vela neviem .. pametam si len uz druhy den vecer ked hrali skupiny ako horkyze slize a tak .. mari sa mi ale ze osmstretol byvalu niekedy na druhy den a s nou som sa tiez nacengal ..

( mimochodom tento blog ma byt aj o otm ako som sa spoznal s mezomus-om. dokladne podotykam ze niesme gayovia )

Neviem ako, ale ocitol som sa na plazi s tymi dvomi kamoskami s ktorymi som sa stretol na prv dne festu a dalsou skupinkou ludi kde bol aj mezomus .. ja v znacnej nalade som sa poznznamoval s ludmi tam okolo .. a sli sme sa predierat dobredu do publika .. dostali sme sa asi tak do nejakeho tretieho radu par metrov od poria .. postupne sa vystriedali skupiny ako polemic, gladiator, a konecne nastupili horkyze slize .. zacalo sa hromadne pogo odkricali a odpogovali sme cely ich koncert, ku koncu dali r'n'b soul .. zapicovali sme si nieco v zmysle "sme jebnuti sme jebnuti" a sli sme vychladnut .. ja som cely cas hovoril mezomusovi ze podme do sanitky hintam nech mi daju nieco na hrdlo lebo ma bolelo jak svina po tom vrieskani .. bolo uz nejak neskoro . neviem ci sme uz popili potom nieco ale ja som uz bol natom dost blbo .. cigarety nie a nie zohnat .. mezomus mal poslednu ktoru sme vyfajcili rano ale nechcem predbiehat .. sli sme hladat stan .. tusim sme ho aj nasli ale moji psolubyvajuci nas nejak vyjebali tak som mal f pici a spal som kde ma nechali .. mezomus ochvilku dosiel a niesol igelit ale to som ja nevnimal .. rano somotvoril oci .. pozeram .. dlhe tlste vlasate lezi asi 10 CM od mojeho xichtu .. zobrali sme sa .. bolo este skoro rano a sli sme do topolcian .. nic nam neslo tak jeeeb ho pesi stopovali sme az nakoniec sme stopli nejakeho dobraka ktory nas chcel zobrat za 2 kila .. par minut nato nas ale hodil domov nejaky ozaj ochotny tipek a bolo pohodke ..

takk toto je pribeh ako som spoznal mezomusa .. popici clovek, pijan .. skvely blogger staci len pozret nejake jeho blogy a pochopite tesim sa na duchonku tento rok

AMEN

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
mezomus  12. 4. 2008 20:26
takže... igelit som bol zoháňať až keď nám ujebali tú 1,5x2m deku a ja vôbec netuším kedy sme sa stretli ani ako asi som bol moc na srance
Napíš svoj komentár