som bliženec...a myslim že o tomto znamení je dosť známe že pri ničom dlho nevydrzime.........dosť dlho som aj ja mala tento problém...nič ma nebavilo a keď hej tak len chvilku.
ale až v poslednej dobe som si začala uvedomovať že predsalen je niečo čo veľmi rada robim....TANEC....pretancovala by som cele noci a vôbec by som nebola unavená.dá sa povedať že je to moja vášen a jedna z mála vecí ktoré ma napĺňajú........keď tancujem tak nemyslím na problémy alebo napríklad čo ma čaká na druhý ďen v škole.

Kedysi som tancovala v jednej skupine ale to už bolo dávno.teraz ľutujem že som s tým skončila...bolo to ešte to obdobie keď ma to nezaujímalo.a teraz je viac dôvodov prečo netancujem aj keď by som veľmi chcela....nemám čas lebo chodím školy,peniaze....a tiež si myslím že je už trochu neskoro sa teraz niekde prihlásiť.

tak tu len sedím a snívam o tom aké by to všetko bolo.....KRÁSNE

 Blog
Komentuj
 fotka
bosorka221  9. 2. 2008 16:05
noo napodobne.. resp. tiez som bliizenec...nevydrzim pri nicom a tanec je uuplne super.. len je moja chyba.. ze jedine co robim, je to, ze premyslam.. ako by som sa moc cela tomu venovat.. taak noo lenivost viitazii (a aj to, ze cem tancovat spolocneske abo latinu.. len nemam partnera)
 fotka
sangria011  9. 2. 2008 17:48
to je fajn ze si si nasla nieco co ta bavi...ja tancujem a tanec neznasam, pretoze ma do toho nutia
Napíš svoj komentár