V hudbe sa dost zmenilo odvtedy, odkedy som sa zacal zaujimat o hudobnu scenu...v case ked The Rasmus este len zacinal...nebol ani Gnarls, ani Barkley...aj ked je to vlastne Cee-Lo a Dangerous Mouse...a hudba bola viac o nastrojoch ako experimentovani s elektronikou...dnes si vsimam trendy ako Amy Winehouse a podobne stvorenia, ktore otvorene propaguju drogy, zivotny styl hodny 3to triednej prostitutky a dobru hudbu produkciu. Neviem kde to zacalo, to mozno Pete Doherty inspiroval prefajcenu a prepitu Amy, aby s tym jej "zatiahnutym" hlasom nieco robila...a premenila ho na 5 cien Grammy...a mozno to cele nastartoval Marylin Manson...so shock rockom...co sokuje, to je dobre - vyhlasuje svojou hudbou MM...je asi jedno kto to zacal...zase zaciname zit v dobe, ked tu najkvalitnejsiu hudbu produkuju ty najhorsi narkomani...opat su spat 60 roky, hippies, hrozne saty a drogy, povolna zabava a dovi dopo...kam sa bude nova hudba uberat dalej?

Musim sa priznat, bavi ma bavit sa s niekym o hudbe. A mozno iba uvazovat, dat to do blogu a mam dobry pocit ze sa niekto nieco nove dozvedel...a ked nie on, tak mi napise nieco nove do komentara a budem vediet ja/opravim svoju chybu-medzeru-v mojom poznani...hudba ide dolu vodou...ale preco? ked je von tolko talentov? nevedia sa presadit?

vazne uvazujem ze presedlam na cisty dnb...aspon sa nebudem zaoberat takymito temami mozno aj preto mi teraz hra Bifidus Aktif...mozno novy zaciatok...nikto nevie

27.2.2008EQ

 Úvaha
Komentuj
 fotka
nikuska7  28. 2. 2008 06:17
vo väcsine veci uplne suhlasim. ale aspon to je v dnesnej dobe pozitivne, ze si to svoje moze vybrat naozaj kazdy.
 fotka
mixelle  28. 2. 2008 06:57
Aj ja suhlasím... Dorbá hudba je od debilkov.. ved pozri sa na mna.. som fanatička na guns n roses... pritom každ jeden gunsák bol sráč.. dokonca aj slash... Ten fičal asi nad všetkom.. A boli svojho času nechutne komerční.. Ved si poredstav.. každý mal tri vily ale hrali na city drsnými chlapcami z ulice ..JUj.. ale ked ich milujem..
 fotka
black_soul  28. 2. 2008 08:31
pri tom nadpise ma hned napadla Amy Winehouse
 fotka
luc.ka  28. 2. 2008 09:01
keď už každý blbeček, čo ako tak schopne vyzerá, robí zo seba speváka, tí skutočne dobrí sa nutne musia nejako odlyšovať, aby sa v tom množstve nestratili. a nedá sa lepšie zviditeľňovať, ako neustálymi škandálmi, porušovaním pravidiel a konvencií i keď myslím, že niektorým to vážne nie je treba. alebo možno ich nudí "normálny" život.



a amy je úžasná. hoci za jej charakter a správanie by som ju najradšej prefackala strašne som ju neznášala, ako som ju prvýkrát videla a počula, ale zvykla som si a teraz sa mi jej hudba veľmi páči (ale nie preto, že ju všetci žerú )
 fotka
monymony  28. 2. 2008 09:20
hudba ide dolu vodou...ale preco? ked je von tolko talentov? nevedia sa presadit?

toto mas pravdu
 fotka
arya  28. 2. 2008 10:54
Ja mám teoriu, ze vsetka hudba vzniká len ked je autor uplne zdrogovany, nahuleny alebo ozraty.
 fotka
mliecakkorova  28. 2. 2008 10:59
*hudba bola viac o nastrojoch ako experimentovani s elektronikou



*vazne uvazujem ze presedlam na cisty dnb



uhm, to si trochu neprotirečí??

komerčné hity typu top 10 rádia expres idú úplne mimo mňa a vôbec. amy má aspoň vlastný štýl. no kto z vás nemôže povedať, že je svojská? hudba práveže ide hore. veď si pozri stránku my space. je tam všetko. všetko na čo si len pomyslíš...



a drogy tu vždy boli a aj budú. kam inam by dávali celebrity svoje ťažko zarobené peniaze ako do inšpirácie?
10 
 fotka
mliecakkorova  28. 2. 2008 10:59
ale inak zaujímavý blog
11 
 fotka
saddath  28. 2. 2008 11:56
ja si nemyslím,že hudba ide dolu vodou.

ani si nemyslím,že sa chcú zviditeľniť.drogy brala aj pred tým a proste sa na to prišlo.

inak mne je celkom jedno,či bere nebere drogy,hlavne,že sa mi páči.
12 
 fotka
babyboy  28. 2. 2008 13:10
Dorbá hudba je od debilkov - zalezi co pocuvas,



Ale to co hravaju v radiach sa uz skoro neda pocuvat. takze...Hudba ide dolu vodou
13 
 fotka
mirkush  28. 2. 2008 13:47
Náhodou mne sa vôbec nezdá že ide dolu vodou,síce niektorý "známy" ľudia to už so svojimi závislosťami preháňajú ale nech si robia čo chcú, pokiaľ robia (pre mňa) dobrú hudbu
14 
 fotka
lil_dee  4. 3. 2008 19:31
no erik. prekvapujes ma. bifidus aktif?

ja som presedlala na lilly allen - smile v dnb verzii

tak vidis. mozno my tu doma nie sme az taki sprosti, ze pocuvame to vraj "jednotvarne tuc tuc"...
15 
 fotka
blinkbaby  2. 4. 2008 23:09
ja som si nedavno uvedomila ze sa stale vraciam k starsej a starsej hudbe... a dnes som to zakotvila okolo roku 1977 na stary dobry punk, ktory som kedysi moc nemusela. Menim to zo dna na den.



Ale myslim si ze takmer vsetky schopne melodie tu uz boli a nove hitparadovky sa okato podobaju niecomu co uz kedysi niekto vyprodukoval
16 
 fotka
marttina  12. 1. 2009 06:38
mozno pocuvas nespravnu hudbu ale nie. v niecom mas pravdu a na druhej strane ju nemas. napriklad taka sade, moloko alebo co, ti tiez robia dobru hudbu. pozna ich vela ludi a nevies o megaskandaloch. to len take prijebane hviezdicky ala amy sa nevedia zmestit do koze. cize ja bych povedala ze je to mix. tak ako vo vsetkom ostatnom.
Napíš svoj komentár