Minule opustila priatelka kamrata . taka pekna s dlhyma nohami za ktorou sa otocite ked prechadza z kupelne do izby iba v pyzame . teda je to uz byvala priatelka a mozno niekoho buduca . moja nie aj ked jednu dve noci by som kvoli jej anjielskej tvari predsa len neodmietol . to viete , zablikala by tymi velkymi ocami , nejako by sa prisuchtala ku mne a ja by som ju uz nemal srdce odmietnut ako ked sa male maca priplichti a chce sa tulit .

Ale aby som neodbocoval od temy tak opustila ho lebo ho podviedla . Clovek si urobi rano kavu , alebo caj , ide do skoly alebo do prace a zrazu hla je podvedeny ani nevie ako . a potom nadovazok za par dni ked uz nepije kavu lebo co ak bybol podvedeny zase je aj opusteny . boli spolu par krasnych rokov a jeden mensi sexik s chalanom odvedla vsetko pokazi .
takze mile baby ked budete nabuduce sexovat s inymi chlapmi prosim vas spomente si ci vas nahodou doma necaka nejaku trulo ktory si mysli ze ho mate rada alebo nebodaj lubite. pokial si na nejake trula spomeniete tak mu dajte kopacky skor ako ho podvediete aby vam potom sex viac chutil a necitili ste sa po nom tak mizerne .

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
rysulka  13. 9. 2014 13:57
skvelá stránka pre autorov: » predajsvojpribeh.sk/...
Napíš svoj komentár