Bolo niečo po ôsmej ráno keď som si zaliala svoju rannú kávu a cítila som, že tvoja príchuť z nej ešte  nezmizla. Trochu trpká, prechádzala celým mojim telom, dušou, srdcom, hlavou.


   Mal si na mňa účinok drogy. Vedela som, že ak sa ma ešte niekedy dotkneš, podlomia sa mi kolená a ja spadnem. Že sa mi zatočí hlava, že znovu pocítim ten impulz, ktorý vo mne vypne všetky kontrolky a všetky tie veľké výkričníky ktoré som si spojila s tvojim menom nebudú mať význam. Zmiznú, celá tá červená farba ktorá ich tvorila odrazu vytvorí šablónu veľkého srdiečka a zo mňa to na chvíľu opäť spraví obyčajnú ženu.


   Smiešne.


   Smiešne, lebo ja som naozaj celej tej hre, ktorú si so mnou hral rozumela. Vedela som o čo ti ide, vedela som, že ťa teší fakt, že ma máš tam, kde ma mať chceš.


   A ja som to tak nejako nechala plávať, nechala som sa vťahovať do tvojich vôd, topila som sa v tvojom tichu a nehnevala som sa.


   Nehnevala som sa, aj keď mi celá tá hrá prišla v našom prípade zbytočná, čím ďalej tým viac nezmyselná a teatrálna. Lebo tak, ako som vedela, že mám doživotnú rezervačku na miesto po tvojom boku, tak si vedel aj ty, že to ako ti rozumiem nie je náhodné.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  2. 10. 2016 06:25
Očividne to nebola doživotná rezervačka.
Napíš svoj komentár