Zvláštne čo všetko do nášho života dokážu priniesť ľudia. Od narodenia, až po smrť stretávame a vnímame ľudí. Učíme sa, kráčame spolu s nimi, popri nich, za nimi, alebo bez nich. Vidíme to, ako sa menia tváre, úsmevy, pribúdajú vrásky, gestá. Skúsenosti odzrkadlené v očiach, spomienky v duši. Prirovnala by som to k ceste.
Občas kráčate vtedy, keď sneží či prší, potom príde slnko a váš život rozkvitne. Dôležité je to, kto v období dažďa a závejov kráča s vami. Dôležité je, či vám dá ten človek jednu zo svojich rukavíc a zvyšné ruky spojíte v jednu, alebo si tie rukavice nechá a vezme vám aj baranicu.
Dôležité je, či vám dá ten človek v čase slnka svoje okuliare, alebo vám povie : ,,Prižmúr oči a pozri sa rovno do slnka, pretože tam je energia."
Čo by ste urobili vy? Ja som určite tou druhou variantou. Je krásne vnímať všetky pôžitky a radosti z pekných vecí ktoré vás naučia ľudia ktorých milujete.

A o tom to je. Pravou hodnotou v našich životoch sú ľudia, radosť, správne princípy a láska. No a odniekiaľ to vždy prísť musí.

Uvedomujem si silu priateľstiev a aj nepriateľstiev. Vážim si múdrosť a silu rodiny, užívam nespočetné množstvo foriem lásky. Hlavné je nájsť harmóniu. Uvedomiť si šťastie, byť vďační za toľko možností vzdelania. Nie z učebníc, nie zo školy, ale zo života. Z ľudí, z príbehov, z prírody, z nekonečného kolobehu ktorý bude vždy fungovať.

Ide o to...Nebrať život ako "iba život", ale ako príležitosť. Ďakujem, milujem, som, žijem!

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár