No dufam ze vcsetci vidite tu ironiu v nadpise. Niekto ked nas vidi ako rodinu hend poznamenava ze ako si dobre rozumieme z detmi. A rodicom zasa ake mate poslusne deti. Ach keby len ty vedeli co hovoria. ake dristy.

Rok som mala klud, rok mi nikto nevyhadzoval na oci ze vyzeram ako keby som sa s konom zrzaila.

Idem vonka prve co mi povedia, to ako vyzeras? prezlec sa. a to co mas na ruke, daj si tu snurku dole, a uces sa. Ako si mozes k tej sukni obut ciny.

Dobre naucila som sa brat z nadhladom, jednym uchom dnu druhym von. Len vzdy to nejde. Za kazdu vec do mna hecia, nutia ma robit veci s ktorych mi je na zvracanie, vcera mi sli slzy do oci po tom co ma donutili vyhodit plesnivu broskynu. Vzhladom na to ze sa mi len z pohladu na plesne dviha zaludok. A ja som ju musela chytit a vyhodit. Viete mi povedat preco to robia?

Brat je maminkyn maznacik, nie aby na neho povedali zleho slova, nie aby mu vobec len nakazali nieco robit, boze chran ved on take nemoze on je maly, kurva co je maly ma 14 rokov. Ved keby im povedal ze chce ist vonka a pride rano tak by ho podla mna pustili.

A mna nechcu pustit ani do jedenastej byt vonka, pre boha ved nemam 15 rokov. Viem co robim. Nechodim sa rozbijat kazdy vecer alebo co. Kutivovane sedim v podniku a rozpravam sa pri kofolke tak co pre boha chcu. Jebu do mna za secko.

Vcera mi mama oznamila ze ide zo mna vychovat zienku domacu. Cize chce zo mna spravit sluzku aby som ja robila doma vsetko. cize skvele. Sa mam na co tesit.

Ja len hladam prvu moznu prilezitost ako vypadnut z domu. Ja to uz proste nezvladam. Ach vazne to je uz zle... a bude to zle ked sa este nieco stane. Ja som povedala potom uz nieco poviem. ale v tom aj vypadnem z domu a neviem ci ma este uvidia

 Denník
Komentuj
 fotka
mixelle  3. 8. 2008 12:16
všetko bude lepšie s nadhladom
 fotka
xyz666  3. 8. 2008 13:08
netvrď, že ťa už nikdy neuvidia, lebo možno neskôr prídeš a budeš rada, že ich máš
 fotka
vevenka  3. 8. 2008 23:52
aj teba jebú za našu šnúrku?

moja to bude dobre...xvilu sa vyhučia a bude fajn..

ty máš apson len dvoch rodičov ber to tak

ja mám aj jebnutého brata ktorý je horší ako rodičia
Napíš svoj komentár