Za vidinou skveleho zarobku som sa z dvoma kamaratmi vidala predavat zmrzlinu do Anglicka. Ano ano viem znie to sialene Bolo mi vsak povedane ze studaci co tam chodia na leto si po lete donesu domov minimalne 3000 euro, co vobec neznie zle.

Ale ako kazda letna robota aj tato mala hacik.. Po prilete do anglicka sme sa presunuli sa do mestecka Skipton kde sme mali byvat. Mesto skarede male a o velkosti Brezna. V tomto "skvelom" mestecku nebolo nic.. vsetko vlastnili Pakistanci, ktory boli strasny zdieraci.

Ubytovali nas do domu, v ktorom nebolo nic. A to doslovne nic, okrem kuchyne a WC. V tomto dome sme byvali 11 a spavali sme na zemi. Citila som sa ako rumunsky cigan ktory caka kym ho niekto preda na organy. Ale to sa este dalo prehryzt pokial by sme robili.

Ani ta robota nebola sama o sebe az tak zla, minimalne nebola fyzicky narocna, jediny problem aspon pre mna bol ten ze vsetko sme museli ratat v hlave ziadne kalkulacky a ani nic podobne, tak sme sa poctivo ucili ceny, co nam bolo aj tak prd platne lebo v tom zhone a chaose som samozrejme vsetko zabudla a domotala..

Kebyze som anglican tak by som si zmrzlinu v tom auticku nekupila, kebyze vidite aka tam je otrasna hygiena, v auticku ani voda cista, zmrzlinu drzali v kartonovych krabiciach, tou rukou ktorou som vydavala peniaze som aj drzala kornutok, no co na to povedat. Najhorsie na tej robote bolo to ze sme cez robotu nemohli chodit vobec na WC a ked clovek 12 hodin nemoze ist cikat tak to je poriadny pruser.

A druha naozaj zla vec bola ten dazd, lebo casto sa chodilo na show (u nas napriklad ako vystava psov alebo akakolvek vystava, sutaz a tak). Rano ti zavolali z roboty ze ides na show, zbal sa na rozmedzie od 3dni do 3tyzdnov. Na takychto akciach sme spavali v stane, lenze ten stan co nam poskytli tak pri uprsanom anglickom pocasi vydrzal suchy tak 3minuty, potom sme plavali na karimatkach! Ma islo porazit s toho.

Posledna bodka mojej zmrzlinarskej trpezlivosti bola ked mi prisla prva vyplata a to bolo prosim pekne 27 libier. Co mi nepokrylo nic. Tymto som si zbalila svoje 3 svestky a pobrala som sa dalej hladat robotu.. pokracovanie mojho pracovneho vyletu v UK nabuduce

 Blog
Komentuj
 fotka
whisper  20. 7. 2012 18:18
Au au... V každom prípade obdivujem tvoje odhodlanie ísť "na slepo" do Anglicka predávať zmrzlinu s vidinou dobrého zárobku
Napíš svoj komentár