Mozno som mlada na pisanie niecoho takeho mozno som toho vela neprezila ale vidim kde vsetko smeruje...
staci si otvorit okno a pozriet sa vonka a hned vidim what's going on outside...

co ma dost sere je to ze pocasiu riadne sibe ved staci sa len pozriet na par poslednych zim podla mna sa to ani zima nedala nazvat sice som ju neprezila na SR ale bola som oboznamovana o vsetkom...
Vsetko to ide dolu vodou ale uplne secko

je pravda ze vela ludi uz pisalo o niecom takomto ale vcera som rozmyslala ake velke riziko je v tejto dobe priviest dieta na svet hlavne koli tomu ze sa staci pozriet na 14 rocnych obcanov naseho statu co ty robia... Ked pridem do krcmy a vidim male dieta ktore drzi v jednej ruke cigaretua v druhej pivo tak co je toto za system povacsine ma napadne co by na to povedali ich rodicia... dalsia vec je ludia sa hraju na to co niesu, krcmy su preplnene detmi ktore o zivote nevedia nic malymi emo detmi ktore sa nevedia spratat do koze.

ZOberte si len to ze ako daleko to vsetko moze zajst az kam... bude to mat koniec dajaku hranicu ktora by ich zastavila?
Viete coho sa bojim ze ked pridem domov tak najdem svojho brata niekde v krcme ozrateho a to ma len 14 prisam vacku ja mu nieco zle potom spravim uz ten pojebany chlast neochutna kym nebude mat 18.

Ono to ide stale len a len dolu vodou keby sme to vedeli posunut kusok dobredu. Kebys om vedela zmenit svet ale to nieje v mojich kompetenciaciach. To by dokazali len ludia keby sa vsetci uvedomili a miesto toho aby ten papierik od zuvacky zahodili na zem tak by ho dali do kosa viete keby si toto pomyslel kazdy tak by sa hned secko posunulo ale toto nehrozi ja nedokazem zmenit svet. Takze sa budem len a len prizerat istej zahube nic ine sa robit neda.

Viete ako ked vam zvyknu stari rodicia rozpravat ze ako zili ked boli oni mladi uplne vsetko bolo ine nie len styl ale aj zvyky viete si niekto predstavit ze by sme sa vratili znovu do takej doby??

Museli by sme robit aby sme vobec nieco dosiahli v rodine by nas bolo tak 11 surodencov a na veceru by bol jedine horuci zemiak to je secko vie si to vobec niekto rpedstavit zivot bez tychto vymozenosti ktopre nas zabijaju??
ja veru nie ale je iste ze to vedie k zahube ved niekto si nevie ani len predstavit zivot bez internetu. KOmunikacia uoada na ukor internetu lebo ludia su radssej doma v ich virtualnom svete ako niekde vonka kde mozu komunikovat. Raz vymyslia ze budete este aj citi pohyby cloveka s ktorym si pisete a potom ludia uz ani nebudu vychadzat z domu. Viete si to predstavit ja teda mne by chybala normalna komunikacia. Aj ked ano aj ja sa priznam bez netu by som si to asi tazko vedela predstavit hlavne teraz ked to je moje jedine spojenie z rodinou a z kamaratmi. Ale tak vlastne ono by sa to dalo zvladnut ved listy sa pisat daju podla mna t je lepsia forma komunikacie ako maily podla mna to ma nieco viac osobne v sebe. Vies posielas aj kusok zo seba a ta radost ked pride list je na nezaplatenie bozsky pocit

Ak som niekoho urazila tak ma to mrzi

 Blog
Komentuj
 fotka
inkheart  27. 3. 2008 17:17
S tými listami súhlasím...



Je pravda, že maily sú rýchlejšie, ale tiež sa mi zdá že my ľudia odrazu všetko chceme urýchlovať a zabúdame, že sú aj doležitejšie veci ako všade sa ponáhľať



..ale žiaden mail sa pre mna nevyrovná tomu pocitu ked mi príde list... je to úplne iné... a svojím sposobom lepšie. Len dnes nájdeš málo ľudí, čo su ochotní stráviť drahocenny čas písaním rukou, ked tu máme kompy...
 fotka
vevenka  27. 3. 2008 19:07
nj ide to do kelu toto šetko.. ..

a listy ano a iž teras teším kedy posles teda kedy pride a stve ma ta posta aj tebe blbne?
 fotka
qase  31. 3. 2008 14:42
Waaaw konecne niekto kto zdiela podobne pocity ako ja!
 fotka
andy486  17. 4. 2008 15:27
pekný článok, úplne súhlasím
Napíš svoj komentár