Dnes cestou autobusom som zažila jeden vtipný moment...no trošku dlhší moment. Autobus tipu úzučká Karosa s malinkatými dverami vzadu a sklápacími sedačkami pri nich - aký komfort . Na sedačkách boli nejaké tašky a do autobusu sa práve nahrnula dáma v rokoch. Podotýkam dáma, pretože mala navonok dosť drahé oblečenie, široký čierny klobúk a značkovú batožinu, okrem toho ešte kyticu kvetov.
Keď sa už dostala k nám do zadnejších priestorov, kamarát sa postavil a ponúkol jej miesto, no ona mala námietky: A nemôžeme si sadnúť dozadu na to voľné sedadlo? kamarát protestoval: Ale tam sú nejaké tašky. ale pani na to: No a? Vezmite ich odtiaľ preč. Zrazu jeden človek dával preč tašky, druhý skladal skladaciu sedačku, tretí držal jej tašku a štvrtý kyticu...ostatní diváci sa smiali Pani sa tam ukladala dobrých 10 minút pričom stále opakovala, že prvý krát cestuje autobusom, že je zvyknutá na iné podmienky a predtým vždy išla autom.
Keď sa konečne usalašila, ako to sama povedala a všetci okolo sa uškŕňali, ešte horlivo podotkla: Keď toto doma poviem, to bude horor! To bude horor!
Za ten čas kým bol kamarát uväznený od svojho pôvodného miesta dámou mu ho už niekto iný obsadil....no čo narobíš

P.S. Nechcem týmto článkom nikoho uraziť, dúfam, že sa v dáme nikto nespozná

 Blog
Komentuj
 fotka
minora  26. 1. 2010 17:00
to je riadne dobré .....vidieť to tak naživo =D
Napíš svoj komentár