Drahý Adam,

možno som dnes urobila tú najhoršiu chybu akú som mohla aa možno to bolo pre Teba najlepšie.

Hovoril si, že ma miluješ každou bunkou Tvojho tela. Hovoril si, že Ťa môže postrehnúť to najväčšie nešťastie, ale kým máš mňa, budeš mať úsmev na tvári. Hovoril si, že vdaka mne si spoznal lásku a chceš sa naveky pozerať do mojich očí. Hovoril si, že sa v noci budíš na to, ako Ti chýbam. Hovoril si, že aj ked máš mnoho tvárí pri mne môžeš byť malým, úprimným Adamkom, ale aj kritickým, uhundraným, či zaľúbeným a citlivým Adamom. Hovoril si, že som pre Teba veľmi dôležitá a povedal si mi aj, že ma miluješ...

Ja som pozerala do Tvojich očí, smiala sa na Tvojich vtipoch, užívala si čas s Tebou....

Lenže ja som nehovorila, pretože som necítila.

Vlastne cítila...no nie lásku.

Vždy ked si mi hovoril ako ma miluješ, len som počúvala a v kútiku srdca som veľmi chcela Tvoje city opätovať. Myslela som si, že treba len čas a oni prídu....

Času prešlo mnoho a moje srdce sa stále neroztopilo.

Nemohla som sa dalej prizerať ako Ti nedokážem dať aspoň to, čo si dával Ty mne. Hanbila som sa, že necítim to čo Ty ku mne. Nemohla som v tom pokračovať, v mojej DNA jednoducho nie je toľko citov.

Adam, si inšpiratívny muž, láskavý chlapec a bol si jedinečným priateľom. Splňal si všetky moje požiadavky na potencionálneho muža s ktorým by som chcela zostarnúť. Avšak, nebolo by odo mňa spravodlivé zostať s Tebou, nemôžeme sa predsa tváriť, že moja citová absencia neexistuje.

Ďakujem Ti za každý úsmev, ktorý si mi vyčaril a zato, že si mi ukázal lásku. Prajem Ti aby sa Ti všetko to, čo si ponúkol mne vrátilo ešte veľakrát. Možno ťa to zranilo, ale neskôr by to bolelo ešte viac.

Mám ťa rada, ale to vieš

 Blog
Komentuj
 fotka
otvoreneokno  31. 1. 2017 21:42
a čo potom chýba, keď ten Adam spĺňa všetky požiadavky na chlapa, s ktorým by si chcela zostarnúť? ako sa dá toto povedať a pritom necítiť nič?
 fotka
meen  1. 2. 2017 11:37
@otvoreneokno je to jednoduche, je prilis mlada

a snad si mu to povedala aj osobne a nepises o tom len anonymne na internete
 fotka
hemadzema  3. 2. 2017 17:31
@Otvoreneokno Jednoducho ma zožieral pocit, že mu po citovej stránke nestačím, že si zaslúži niekoho lepšieho/otvorenejšieho.

@Meen Neviem, možno to naozaj bolo preto.
Samozrejme, konfrontovala som to s ním.
 fotka
meen  3. 2. 2017 23:41
@hemadzema mozno by sa to casom spravilo, clovek sa uci cely zivot
Napíš svoj komentár