Rozhodla som sa napísať nejaké také oné, že blog. Váhala som, ale ak už je to tu tak to máte mať! Akurát som sa vrátila z mesta a cítim sa fakt mizerne.
Nie, žeby bola nuda, ale všetci sa tam ožierali a čučarili a fajčili a ja som na nich pozerala s úsmevom na tvári a bavila sa spolu s nimi. Vnútri sa vo mne dusili slová o tom, ako ich mám rada. Ako veľmi chcem, aby dokázali, žiť aj bez toho, chcela som im povedať, že sú odporní hnusní závysláci, ale nemala som dosť síl.
Konečne som sa cítila šťasná, ale vedela som, že niečo nie je v poriadku. Moji priatelia sú ovládaní balíčkom cigariet a fľaškou lacného čuča! Bolo mi z toho strašne zle. Stačil malý závan cigaretového dymu a mňa dusilo! Stačilo pričuchnúť k hrdlu fľaše a naplo ma! Pritom som na tom istom žila celé letné prázdniny. Áno, bola som to ja, ktorá fajčila a chľastala, ale zmenila som sa k lepšiemu. Nechcem už viac žiť tento pseudoživot, chcem mať čistú myseľ a moje rozmýšľanie nech je len mojím. Túžobne si želám, aby to pochopili všetci, čo kráčajú po tejto Zemi.
A aby sa nepovedalo, že som úpne proti omamným látkam, tak som za legalizáciu Ganje, nech predávajú cigy a chľast malým deťom. Mne je to jedno, nech to povolia! Ale prosím všetkých, aby prišli na to, že život nie je jedna veľká ožran party! Kto chce, ten si nájde spôsob, ako sa k týmto svinstvám dostať aj keď sú zakázané. Tak im to umožnime, aby mohli čím skôr opustiť tento svet v alkoholickom (alebo aj inom) opojení. Tí, čo si to uvedomia ostanú a budú žiť plnohodnotný život, na ktorý sa nezabudne ani o ďalších pár storočí!

Tot wsjo !
Howk !

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
marienn  20. 5. 2008 22:17
citim sa rovnako medzi vela mladymi..je to smutne..co uz





ved ti ludia na to raz dojdu....



mojou prioritou je ale stale sa vylepsovat vo vsetkom moznom,a nie sa nicit a este za to platit...heh..blbovina nie
 fotka
kemuro  20. 5. 2008 23:06
len si tam oprav v nadpise má byť závislosti
 fotka
marttina  21. 5. 2008 11:56
kto chce kam pomozme mu tam.

za dalsie: kazdy ma svou predstavu o zivote a to ze si sa ty zmenila neznamena ze musis moralizovat... pre mna tento blog vyznela ako uplna falos. myslis ze clovek nemoze mat plnohodnotny zivot ked si zapali a vypije? boze trapas



A aby sa nepovedalo, že som úpne proti omamným látkam, tak som za legalizáciu Ganje, nech predávajú cigy a chľast malým deťom. Mne je to jedno, nech to povolia!

- aby sa nepovedalo, nemalo by ti zalezat na tom co hovoria ini ale co si myslis ty to po prve, po druhe tebe je to jedno nech to povolia tak ked ti to je jedno nech ti je jedno aj to o com moralizujes vyssie je to take iste zlo.
 fotka
chicaloca  29. 7. 2008 16:52
.... vsetci sme len ludia. cigarety naooozaj nemusim ble fuj blik no ludia v mojom veku nemaju problem.

akurat vcera som strela spoluziacky po mesiaci a bolo mi povedane - my uz chlasceme 2 tyzdne uplne v kuse !

aj ja chlasceme raz za mesiac - dve ! podla mna vsetko s mierou, nic neprehanat ! treba vediet kedy ma clovek dost ... a casto sa stava ze ked je clovek schlastany roztiahne nohy bez problemov ((( mne sa este nestalo
Napíš svoj komentár