Prečo?
ľudia majú radšej spomienky, pretože tie v našich hlavách môžu vyblednúť a nezmenia sa. Zatiaľ čo ľudia, s ktorými sme ich prežili sa zmeniť môžu. Chceli by sme ich mať po svojom boku, ale ostávajú v našich hlavách. Len tam je miestočko, kde si môžeme budovať svoj vysnívaný svet.

Nebola som nikdy šialenec, ale keď som o teba prišla, tak som vydržala sedieť hodiny v našom byte pozerať sa do zrkadla a videla som v sebe kus teba. Dokázala som sa s tebou rozprávať, dokázala som si ťa zhmotniť, aby si bol po mojom boku. Tancovala som s tebou až kým ma z toho neboleli nohy. Ty si tam nebol, bol si len v mojej hlave. Náš byt tvoja vôňa bola všade, bol si ten najvoňavejší človek, ktorého som kedy ucítila. Silná chémia, silná láska, aj keď to bol krok vedľa. Nedokázala som ťa podviesť, bola som na tebe závislá. Nechcela som nič iné len teba, tvoj záujem, tvoje dotyky, tvoju nehu a všetky tie klišé veci, po ktorých ženy túžia. Pozerať sa do tých tvojích modrých úprimných očí od rána do večera. Topila som sa v nich, doslova. Dochádzal mi dych. Stačilo, že si sa usmial, stačilo aby si urobil nejakú šialene malú maličkosť pre mňa. Všetko som to hltala. Neskôr už menej. Och čo by som teraz dala za to, keby som vošla do nášho bytu a ty s úsmevom na tvári by si ma vítal s pripraveným obedom. Je to už dlhšia doba, ale nedá sa na to zabudnúť. Tak veľmi by som to chcela zažívať znova. Úplne najradšej by som sa vrátila v čase a prežila si to znova. To ako sme chodili v noci so slnečnými okuliarmi po meste a kradli si čiapky a dáždniky. Ako si šialene tancoval na pesničky, ktoré boli úplné braky. Ako som ťa volala hore k sebe.

To čo sa stalo v ten pamätný deň, kedy sme mali oslavovať, to som už zabudla, dokonca som ti to odpustila. Aj napriek tomu viem, že zdravý rozum mi vraví dosť, ale srdce ma ťahá za tebou. Chcem byť s tebou, nezávazne, počkať či to bude také ako predtým a začať znovu. Ale blbosť, furt keď sa vidíme, tak je to rovnaké, rovnako sa v tebe topím a som opitá láskou.

Pohnúť sa ďalej je nesmierne ťažké. Bez teba to nie je ono. Bojím sa, že keď ťa nechám odísť, tak stratím niečo, čo už nikto nebude mať. Nechcem o to prísť a pritom nechcem s tebou byť.

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár