Dnes som sa dočkal zrejme tej najhoršej vety ktorú milujúci chalan čaká bola to jednoduchá veda ktorú by som ale nečakal znela presne takto Je koniec.
Povedala mi to moja jediná láska teda napísala a v tom sa mi zastavilo srdce pýtal som sa prečo? no odpovede som sa nedočkal jediné čo som chápal bolo že nebolo to také aké predtým.Prečo?Lebo!
-Bol som odrazu sám (dovtedy s ňou)
-Nevedel som dýchať (dovtedy som bol šťastný)
-Myslel som len na to ako ju získať späť (dovtedy som myslel len na ňu)
-Nevedel som čo robiť (dovtedy som to vedel a bolo to len to aby bola šťastná)
Zrejme to už nikdy nebude také a nenájdem takú ako ona, zrejme už nikdy nebudem behať zo saškou a písať po bráne Trdlo a Dilinko zrejme už nikdy nebudem ľúbiť tak ako doteraz.Padla otázka budeme aspoň kamarátmi? a ja som nevedel ako zareagovať tak som povedal hej veď prečo nie. Aj keď viem že nevydržím na ňu pozerať a neobjímať ju a nebozkať ju.Račej by som povedal nie ale neprežil by som ju nevidieť ani raz za čas aj keď iba "VIDIEŤ" .Teraz len dúfam že ona bude šťastná a nebude trpieť ako ja.Dúfam že ja sa s toho dostanem a nevyvediem dajakú hlúposť kvôli nej.Nechcem aby trpela chcem aby bola šťastná!
BY HEATROW

Keď blúdim sám po večeroch, so svojim smútkom iba a moje kroky len tma sprevádza, utápam sa vo vlastnom žiali lebo tvoje srdce môjmu chýba. chýba mi tvoje objatie , ten dotyk tvojich rúk, čo by som za to dal , za vytrhnutie z týchto múk. Nijaká iná nie je lepšia, pre mňa ty si iba, na svete si jediná, čo v mojom srdci môže bývať. Snažím sa zabudnúť , na všetko to krásne , na lásku čo k tebe cítim, no tá sa vždy rozhorí hneď ako ťa vidím. Keď ráno vstanem, cez deň i keď zaspávam, srdce mi vraví, že aj keď ty hej ja ťa lúbiť neprestávam. V hlbokej tme tápam rukami, no ty si niekde v diali, preto to skúšam slovami, vrátiš sa mi?

BY NET

 Blog
Komentuj
 fotka
bloudistel  23. 9. 2010 18:51
Viem, že určite v aktuálnej situácii nemáš náladu na "dobré rady" typu: veĎ je milión iných, lepších a pod. Ale ver, že nič netrvá večne a takisto všetko raz prebolí. Držím palce.
 fotka
lucia199513  23. 9. 2010 18:52
ach lukasko... no, je mi to luto, ale s tym nikto nic nespravi... asi uz ani ty ...ale 5 stars, prirodzene
 fotka
zizisko  23. 9. 2010 18:53
Keby si ona raz toto prečítala....
 fotka
hereiam  23. 9. 2010 19:09
mne tečú slzy...vážne a rady ti dávať nebudem, vkuse ľudia píšu to isté...
 fotka
kiksauri  23. 9. 2010 21:07
bože :/ prosím ťa len nič neurob! :/ nič zlé
 fotka
underthebridge  26. 9. 2010 17:55
Lukáš... Je mi to ľúto... Nechcem ťa vidieť ako sa trápiš...
Napíš svoj komentár