Dnes som prvýkrát okúsila chuť trávy. Doteraz bolo možností až, až. Ale nikdy som nemala odvahu dať si bongo. Tráva mi vlastne vždy robila problémy. Ničila to pekné medzi mnou a mojím bývalým. Avšak dnes sa stalo niečo čomu ani sama nerozumiem...
Prišiel za mnou s tým, že má presne na dve. Váhala som. Ale keď sme už stáli vedľa seba, nebolo únikovej cesty. Ukázal mi ako na to. Priložila som si prsty okolo hrdla flaše. Ťahala, ťahala a ťahala. Zatvorila oči, a pomaly vydýchla.
Bola som oboznámená s tým, že budem hladná. Hlad neprichádzal. Malo mi byť všetko jedno. Nebolo. Nechápali sme, ako to na mňa nemôže pôsobiť.
Ďalšie dve už viac-menej zašlapali. Cítila som sa spokojná. Aspoň na chvílu. Celkom neopísateľný pocit. Chcem to zažiť znovu, znovu a znovu. Úplne som sa namotala na niečo, čo som predtým odsudzovala.

 Denník
Komentuj
 fotka
james98  1. 8. 2014 23:48
Tak prvých 2 - 3 krát to neúčinkuje vôbec nech je akokolvek silná...
 fotka
happyluis  2. 8. 2014 09:43
Tak, ale chalani boli presvedceni, ze hento co mi dali, mu muis zaslapat. Nevydalo.
 fotka
sveter  2. 8. 2014 17:01
Nejdem hodnotiť tému a podanie blogu, ani odhadovať tvoj vek, aj keď niečo vo mne mi hovorí, že by som mala.
Chcela som len povedať, že mne zatiaľ čo som 2 krát mala trávu z nej nič nebolo :ehm:

A dievča, príjemné pocity môžeš mať aj z iných vecí, nemusíš hneď začať trávičkáriť.
 fotka
james98  2. 8. 2014 17:04
Hovorím, čokolvek ti dajú, prvý raz na 100% nebude účinkovať jedine ak si to silou mocou nahovoríš. A ani ked si dáš napr. 3 tí krát o rok.
 fotka
happyluis  2. 8. 2014 19:45
@sveter tie fajné pocity neboli len z trávy D :3
@james98 okej, okej ja sa s tebou nehádam potom ti poviem ako dopadli akcie kde trávu budem (asi) mať.. DD
 fotka
youngrebel  3. 8. 2014 01:37
Ja dymím aktívne už rok, priznám sa predtým som si radšej vypil, ale teraz si radšej zbalím brko kedykoľvek a kdekoľvek za predpokladu, že mám grass. Samozrejme, nie každý deň cez školský rok pálim iba víkendy a cez týždeň si dávam prestávku je to fajn, zlepšil sa mi prospech v škole a tým pádom som tretí ročník prešiel bez menších problémov čo sa o ročníkoch predtým nedá povedať ani náhodou... týmto nechcem nikoho do toho tlačiť je to každého osobná vec nakoľko poznám veľa chlapcov, ktorím tráva šlape menej a preto skúšajú kolesá, piko a podobné sračky...majú problémy v škole ale aj doma (na každého jedinca to pôsobí individuálne)
čo sa týka stavov u mňa stále vyhovujúca klasika, smiech, haluzíme sa vonku s kamošmi potom sa z chuti najem (ale strašne moc) a potom ležím a počúvam hudbu a chillujem... neskôr zaspím alebo pozerám filmy, seriály alebo si prečítam nejakú knihu... Happyluis, keby potrebuješ niečo sa opýtať alebo poradiť, tak spomeň v TS-ke rád odpoviem alebo poradím, ak budem vedieť haha
 fotka
wewo  3. 8. 2014 17:27
@james98 to je totalna picovina. Poznam mnoho ludi ktori boli uz prvykrat pekne v pici (vratane mna)
 fotka
happyluis  4. 8. 2014 00:22
@youngrebel haha, ja poznam ineho odbornika na travu uz. Ale to ti asi radsej poviem vazne v TS-ke, tu to nie je bezpecne a hlavne je tu o tom zbytocne pisat
Napíš svoj komentár