V poslednom case mam uplne rozhadzane biorytmy. Chodim velmi neskoro spavat a primerane tomu aj vstavam v takych neskorsich hodinach. Niekolko dni po sebe som rano uplne odignorovala budik, na ktori som doteraz nikdy nemala problem sa zobudit. Nastavila som si aj 3 budiky a nemalo to ziaden efekt. Zatial to nemalo dake katastrofalne nasledky, kedze skola mi nezacina v dakych extremne skorych rannych hodinach.

Inak tomu nebolo ani v nedelu. Sla som spat nadranom, vpodstate som sa ani neucila, nepriek tomu, ze som planovala, kedze zapocty sa blizia a treba aj daky predterminik skusit. Proste son nemohla zaspat, len som pocuvala hudbu a hrala sa na mobile. Mam tam teraz jednu super hru, normalne zacinam byt na nej zavisla. Asi najvyssi cas hru vymazat a prerusit mozny vznik zavyslosti.

Konecne som zaspala, ani neviem kedy, proste som sa aj ja konecne odobrala medzi snivajucich. Sice ja si zo svojich snou zvatsa nic nepamatam. Rano som samozrejme vsetky moje 3 budiky prespala, vobec neviem, ze zvonili, ja som si sladko spala dalej. Zobudlila som sa az na prichod mojej mladsej sestry, ktora mi prisla urobit budicek. To uz som sa prebrala ku zmyslom, a moja prva otazka znela: "Kolko je hodin?". Ked som sa dozvedela, ze je 10 hodin, moja prva reakcia: "Zaspala som, prespala som skolu". Na co segra brutalny rehot. Ja na nu pozeram, klipkam rozospatymi ocami a az vtedy mi trklo, ze je nedela.

Toto je negativny vplyv volneho piatku, ktory mam volny cely semester, ale toto sa mi stalo prvykrat. Aj ked pocity v sobotu, ze je uz nedela, musim sa psychicky pripravit na pondelok, byvali casto. Co je ale potom prijemne zistenie, ze je len sobota, este ma caka jeden krasny volny den

Stalo sa vam niekedy nieco podobne?

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár