O zlej princeznej a krásnom drakovi ?

Kde bolo tak bolo , za siedmymi horami a siedmymi dolami alebo za čím už chcete bolo jedno kráľovstvo . Žil v ňom kráľ mierny pijan a kráľovná lachké dievča ktorú su kráľ zobral potom ako kráľovná n.1 utiekla so Sponge Bobom do zaujímavejších končín . V kráľovstve s nimi žila aj princezná ktorá túžila po vzhliadnutí Twilightu ,nájsť toho pravého princa ktorý by ju vycucal .

A tak na požiadavku princeznej , dal kráľ zamknúť princeznú do veže s drakom ,niekde ďaleko od kráľovstva . Princezná sa nevedela dočkať kedy príde Edward na striebornom volve a odvezie ju domov a to o to viac že sa vo veži pekne nudila . Ako tak dni plynuli mali by sme sa pozreť ako to vyzerá v kráľovstve .

Po princezninom odchode sa snažil nájsť kráľ vhodného osloboditeľa princeznej , no nič také nenašiel . Nuž , musel sa uspokojiť s chlapcom nie veľkej inteligencie , o ktorom sa na hrade šírili chýri že bol až príliš náklonný ku zvieratkám . Tak sa nedobrovoľne, násilnou silou a ťažkými vyhrážkami pobral na dlhý výlet za zúfalou princeznou . Prešiel dlhé míle s jedinou útechou a to že nájde pravú lásku .

Až našiel vežu celý šťastný pobral sa s nádejou že tam uvidí ju , svoju vyvolenú. A ako si myslel tak sa aj stalo . Za dverami ho čakala krásna divoká a len jeho – dračica . Chlapcova krv v tom ošiale lásky urýchlene prúdila každou tepnou jeho tela . Dračica značne čakala tiež len na neho a tak sa s behom hrnuli do svojich náručí . Vymenili si významné pohľady .Oko veľké ako Basketballka a druhé ako pinpongová loptička . A tak sa pobrali krásna dračica Bella a zoofilný chlapec Edward do diaľky len so sebou a svojou láskou .

A tak žili šťastne .... a čo princezná ? Tá ostala vo veži až kým sa jej minula posledná zásoba vody a jedla a keďže bola veža zamknutá , tam si aj zomrela . Tak a... zazvonil zvonec a rozprávky je koniec .

P.S. - prosím ,ani trochu to neberte vážne je to len zhnutie a viem že som to mohla rozpitvať ale tak rýchlo ma napadla takáto úplna.. chujovina že som to musela napísať xD toť vše

 Blog
Komentuj
 fotka
metius  4. 2. 2010 14:53
epicke xD
 fotka
avatar15  15. 4. 2010 11:22
SHREK 4-EVER
Napíš svoj komentár