Ťukla som na tú fotku a predo mnou sa objavil zázrak! Presne tá linka bokov a úzkeho pásu, o akej snívam. Larisa – tak sa volá tá modelka. Našla som ju potom aj inde., spredu je ešte lepšia. Je vymakaná, to vidieť. Ale to hlavné má od prírody, vlastne som neverila, že taká postava môže byť. Na celom svete!

Spravila som si obrázok a nalepila ho na zrkadlo v izbe. Ten záber zozadu, keď som ju uvidela prvý raz. Je dokonalá! Ja pri nej vyzerám tak strašne! Tam, kde jej končia boky a začína pás, ja mám ešte len zadok. Nedá sa to zhodiť, môžem sa aj posrať!

Prišla Reninka, ukázala som jej tú fotku. Tá hneď, že prečo ju mám na zrkadle. Niekedy je protivná. Tak som sa vyzliekla a ukázala jej, kde presne mám navyše. Ona má pritom o štyri kilá viac, ale nemá tie hnusné boky, ako ja! Vlastne by sa vošla do postavy Larisy skôr než ja.

„No schválne, vyzleč sa.“

Postavila som ju k zrkadlu a porovnávala. Dívala som sa na Larisu a držala Reninu za boky.

„Toto presne chcem mať!“

Vošla som akoby do Reniny a stala som sa Larisou, aspoň sa mi tak na chvíľu zdalo. Potom sme niečo popili a už neviem, čo sme robili. Stále som sa dívala na Larisu a túžila mať jej krivky. Bolo mi strašne fajn, nikdy som nedržala tak dokonalé telo.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár