Hurá! Konečne je pondelok! Vrátila sa z výletu včera.Bolo tam fajn, to je jasná, ale on je on! Konečne ho po týždni uvidí.Včera jak došla, hneď sa dohodli, že dojde ona za ním, lebo on nemôže.A konečne sedí v buse a ide.Už len 10 minút a je tam.Nevie, čo budú robiť, kam pôjdu, ale mala pocit, že to bude najlepší deň s ním. prišla na stanicu, vystúpila z autobusu.Nebol tam.Pomyslela si, že mu asi mešká MHD.Šla ho teda čakať tam. Keď okolo nej prešli už dva autobusy, ktorými bežne chodí, zistila, že niečo nie je v poriadku, Volala mu, no nedvíhal.Zrazu jej dvihla jeho sestra.Povedala jej, že je v nemocnici, že sa po ňu zastaví, cestou jej všetko povie a pôjdu ho pozrieť.Dozvedela sa, že je v podstate v poriadku a čoskoro ho pustia domov.Vraj ho zrazilo auto, ale nebolo to nič vážne.
Prišla k nemu do izby, sadla si na posteľ, bola štastná, že ho zas vidí.Hneď si však všimla, že niečo s ním nie je v poriadku.Tak divne sa na ňu pozeral.Nakoniec jej povedal, že netuší, kto je.Vraj stratil pamäť.V očiach mu videla, že ju fakt nespoznáva, že je pre neho cudzí človek.Pýtal sa, kto je, odkiaľ sa poznajú.Porozprávala mu všetko, ako sa spoznali, kedy spolu začali chodiť, čo spolu prežili.No v očiach mu videla, že jej neverí.Pochopila.Odišla preč a v slzách kráčala mestom.Sadla si na nejakú lavičku a zosypala sa. Keď sa dala trochu dokopy, ša na autobus a domov. V autobuse sedela celá zúfalá a došlo jej, že je to poslednýkrát, čo ho mohla vidieť. Vedela, že je to jej posledná cesta odtiaľ.Celú noc doma preplakala. Vyplakala sa aj najlepšej kamoške a zas sa zosypala.
Takto to s ňou šlo celé prázdniny. Nechápala, ako je možné, že si na všetkých spomenul, ale na ňu nie. Písala si s jeho sestrou. Vedela, že si spomenul. Vravela, ako veľmi by aj ona chcela, aby si na ňu spomenul.Aby zas mohli chodievať spolu von.Sama mu dokonca napísal, ale zakaždým ju odbil s tým, že nemá ani šajn, kto je.Vraj nech mu dá pokoj.Nakoniec sa rozhodla.
Jeden deň si vzala so sebou gitaru, mp3, pero a papiere a šla na svoju obľúbenú lúku. Zložila mu pieseň, v ktorej mu vyznala všetko. Dala do toho celé svoje srdce.Nahrala ju na mp3, napísala list, vložila ho do obálky.Potom napísala ešte pár listov a všetky poslala. Doma potom zjedla všetky lieky, čo našla. Keď prišli jej rodičia, už bola mŕtva.
Došiel mu list. pustil si teda jedinú pieseň, ktorá bola na mp3.Vtedy si uvedomil, ako sa k nej správal.Spomenul si na ňu.Nikomu o tom nepovedal.Chcel hneď ísť za ňou.Tesne pred tým, ako odišiel, si spomenul na list.Otvoril ho.Písala v ňom, že sa zabije, lebo to už nezvláda.Chcel jej zavolať, zabrániť jej v tom.Telefón dvihla jej mama a povedala, že už je neskoro.Vtedy mu došlo, že toto naozaj prehnal...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
mucinka5999  1. 8. 2009 23:20
smutne
 fotka
godeye  2. 8. 2009 12:08
obcas mavam take nalady
Napíš svoj komentár