1. Narodila som sa ako druhé dieťa mojej mamy v piatok jedného májového dňa v starej nemocnici, v jednom neveľkom meste na druhom poschodí o 18:04. Hodina ako vyšitá. Podľa čínskeho horoskopu je táto hodina ovládaná kohútom, ale inak som zajac...a ešte k tomu ohnivý.

2. Vďaka mojej babičke som sa už ako malá dostala samozrejme do telky – Matelko to istí, ale aj kamsi do novín. Škoda že som nevedela vtedy ešte písať, už som sa mohla aj podpisy dávať.

3. Asi tak keď som mala 5 rokov som začala chodiť do ľudovej školy umenia na tanec. Heh.. lebo ma tam prihlásil tatino. Viete si predstaviť malé drzé decko ako sa hádže o zem, lebo niečo nechce spraviť... hmmm tancujem doteraz.. Díky ti otče

4. Už v detstve som malá takú menšiu úchylku, že vždy keď sme niekam šli som sa pýtala či tam je záchod. Viete ako, keď príroda volá v polovici 6 hodinovej cesty autobusom nie je to nič príjemné.. odvtedy chodím vždy len vlakom

5. Keď som trošku vyrástla, moja partia vonku pozostávala výhradne len z chalanov... čím to bolo? ovplyvnili to asi moji dvaja bratia. No a čo, cítila som sa ako princezná, ktorú ochraňuje osobné vojsko. Lenže ja som tou princeznou rozhodne nebola... Ospravedlňujem sa tej starej pani ktorú som vtedy opľula, kamarátovi, ktorému som podpálila šiltovku a bratovi ktorému som nešťastnou náhodou vyhodila detskú flautu von balkónom z 11 poschodia

6. Na základnej škole som bola pokladníčkou, starala som sa o nástenku, ešte som mala aj kľúče od šatne. Najradšej som ale bola týždenníčkou. Asi to bolo tým že som neznášala veľké prestávky, kde sme sa museli prechádzať po chodbe ako dajakí väzni. Vždy sa mi totiž vylial jogurt, lebo sa tam niekto naháňal a nedával pozor.

7. Priznávam sa, podpísala som asi najviac falošných ospravedlneniek na svete.. Výhoda niekoho kto vie dobre písať

8. V siedmej triede ma učiteľka poslala na matematickú súťaž. Chúďa... ako mi len verila.. Mala som 1 bod zo 100. Sakra...veď ja som jej vravela že to neviem.

9. V 14-tich som šla prvý krát na diskotéku. Fuha mala som týždeň pred 15tymi narodeninami. O dva týždne som už mala OP, aká frajerka už som mohla isť na tu diskotéku aj sama. Čo čert nechcel – kukláči nabehli.

10. Pravdu povediac, na strednú som vôbec nechcela ísť na hotelovú. A tak, teraz ani neľutujem..

11. To už som tancovala v ďalšom, nie už detskom, folklórnom súbore. Viem, že som sa tam raz tak opila, že ani neviem ako som sa vlastne dostala domov. Len si pamätám ako som prechádzala okolo SPŠ a pozrela sa na tie hodiny, na ktorých bolo 16, 23. Jáááj, tak málo a ja už taká opitá. Hanba. 3 dni som nešla potom do školy čo mi bolo tak zle.

12. Barmanský kurz som spravila s vyznamenaním

13. HAHA, že popri folklóru som začala tancovať Hip-hop.. Ono ma to aj bavilo. Prišla som na prvú skúšku a poď ho rovno na druhý deň na vystúpenie.. Nuž asi mám talent. Celkom rýchlo som s tým skončila. Pár mesiacov na to som začala učiť deti folklór v jednom Centrume voľného času. Aká pani učiteľka bola zo mňa. Aj tam som rýchlo skončila.

14. V treťom ročníku na strednej som šla do Grécka na pol roka. Prvý krát som letela. Ľudia poviem vám, tam sa inak žije. Mám asi šťastie že som dievča, inak by som tam minula všetky tie peniaze. Nadržaní gréci nám kupovali v bare raz za radom Priznám sa, porušovali sme tam poriadok ako sa len dalo: keď riaditeľ spal, chodili sme sa kúpať do bazéna, kradli sme žrádlo z kuchyne, ...... Nečudujem sa že som prišla prefarbená úplne na blond a navyše s 10kilami.

15. O niečo neskôr som stretla tých najlepších ľudí na svete. Ale je ich málo.

16. Maturita úspešne spravená. Nič som sa neučila. Z nemčiny som si vytiahla tému rodina. Tsss..

17. Potom som začala robiť v jednom bare, teda až potom čo som si užila krásne leto, šak čo budem po 5rokcoh v škole mi treba trochu oddychu nie? Jasneee, bar ako vyšitý, robila som tam 16hodin denne krátky- dlhý, čo asi na mne vtedy zanechalo určité znaky. Schudla som vtedy 11kg, spoznala som neuveriteľných ľudí, .... Škoda len že tam chodilo cez deň málo ľudí, som tam zaspávala na kresle.

18. Sorry bar ale rozhodla som sa na výšku. Dúfam že viete čo je etnológia, lebo vysvetľovať to tu nejdem.


A čo také o mne ešte neviete?


- môj prvý horor bol asi film Kriteri, či ako sa to píše, pamätám sa ako som to s bratmi pozerala, keď naši odišli na školský ples, mala som asi 10
- keď som bola malá pomalovala som stenu v detskej izbe voskovkami, naši to museli potom premalovávať
- na detskom karnevale som s bratom vyhrala 1. miesto, boli sme za Turkyňu a turka, hmm na ďalšom karnevale sme boli trojica zlodejov so silonkovou pančuchou na hlave a plastovými samopalmi....
- moju prvú cigaretu som si dala v 14tich so spolužiačkami za garážami, aké naivné keď sme ten smrad chceli zakryť. Dávali sme si do huby pastu a krémovali Niveou ruky.
- v lesíku sme mali s kamošmi postavené asi 4 bunkre.
- neviem už v kolkatich som začala chodiť na karate... ano ano biely pás... chodila som 3 mesiace..
- raz som na jednej diskotéke zbila chalana
- milovala som Briana z Backstreet boys


Je ešte veľa vecí, ktoré o mne neviete, veľa maličkostí, ale na tie si možno nepamätám ani ja. Uvedomujem si aká som bola, a aká som teraz.

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  17. 5. 2009 19:28
Zaujímavo...resp...chronologicky usporiadané..
 fotka
weverka  17. 5. 2009 20:05
dobre sa to čítalo som rada, že o tebe niečo viem
Napíš svoj komentár