Stačilo, už si viac nenechám ubližovať. Nikto nebude nonstop so mnou zametať. Je najvyšší čas pozbierať sa a posunúť ďalej. Uvedomiť si, že k životu žiadnych ľudí okolo seba nepotrebuješ. 

Priatelia sú falošný, partner nereálny. Možno to bude zniesť zatrpknuto ale mám toho všetkého už dosť. Celý život trpieť a kvôli čomu? Kvôli tomu, aby som potom umierala aj tak sama medzi štyrmi stenami? 

Kde všade som už mohla byť, čo všetko sa už mohlo stať keby som nestála na jednom mieste. Keby som sa neprispôsobovala ostatným ľuďom, ktorý si napokon našli aj tak iné ženy, alebo sa vrátili k svojim bývalým priateľkám. 

Kamaráti, ktorým si vždy pomohol sa bez teba v pohode zaobišli a zo skupiny si nakoniec aj tak zostal len ty jediný sám. Oni zostali v kope a ty si musel odísť, lebo sa k nim nehodíš, lebo si našli svojich ďalších. 

Stačilo!!!!!!!!! Od zajtra prichádza 100 dní v ktorých sa budem venovať len sebe. 100 dní, v ktorých ma nebude zaujímať nikoho názor, kde budem len ja a robiť si to, po čom túžim ja. Dni, kedy budem pracovať sama na sebe, bude sa zo mňa stávať najlepšia verzia seba samej. 

Žiadny Miro, Michal, Peter ani nikto iný sa mi nebude viac miešať do života. Chceš byť kamarát? Fajn, poď dvere sú otvorené, spravíš jednu chybu a dovidenia. Keď môžu byť ľudia odporný ku mne, budem aj ja k nim. Nebudem sa viac nikomu prispôsobovať. 

Keby bolo možné, a dal by sa tu vytvoriť nový nick, tento by zanikol a zrodil by sa celkom nový. S novými zážitkami, kde by som sa s vami podelila o to, ako sa život postupne mení. Ako sa prežíva 100 dní života len pre mňa. Bohužiaľ to nie je možné, čo ma veľmi mrzí. 

Avšak napriek všetkému, od zajtra budem NOVÁ. 

Dnes ZOMRIE jeden človek, aby sa zajtra mohol ZRODIŤ NOVÝ.

 Denník
Komentuj
 fotka
livre  24. 6. 2020 19:25
som v tom s tebou girl, dokonalo si opísala moje emócie. Veľmi dúfam, že ti bude lepšie
 fotka
genenica  24. 6. 2020 19:52
@livre ďakujem za podporu
 fotka
swamper  24. 6. 2020 20:09
Som sa x krát takto zaťal a ... Raz za čas tak na týždeň nikomu neberiem , nereagujem , neriešim , seriem na všetkých Predlžuje to život , cítim to ,) Takže hej , urob to !!! Držím palce ,)
Napíš svoj komentár