A strašne dúfam že som len prechladnutý. Je mi zle od žalúdka,mám horúčku,bolí ma hrdlo... Verím že som len prechladol od tej sprostej klimatizacie vsade a zle mi je z azijskeho smradu.

Azia smrdí. A nikdy nepojdem do Indie. India vraj smrdí špecialne,na každom centimetri štvorcovom.

O siedmej ráno som vstal na to že mám v izbe tak 200stupňov a asi aj horučku. Nevyspatý som sa zbalil a opustil byt,a išiel čakať na taxik. O pol deviatej som dorazil k Edwinovi,bolo mi zle z toho že som málo spal. Neskôr sme sa vydali do mesta,stretnut sa s jeho kamošom a dvoma korejčankami(fest zlate) ktore tu boli na vymennom pobyte a zajtra letia domov.
Akože, idem si kupit sim kartu,aby som tu s nimi mohol komunikovat,kedze mi nejde volat a aj tak je to drahe na malajzijske cisla. Sim karta mi nejde,dal som za nu 8,80 ,a musel som ju proste kupit lebo ten hotentot sikmooky mi ju uz registroval a az potom vyskusal, a jemu v mobile isla a mne nejde,a jeho to nezaujima a musim ju proste zaplatit. AGRESIVNY SIKMOOKY PICUS ktoreho som vyfuckoval pred celym obchodom,kokos aby som sa este aj tu nasieral na debiloch. Argh.

Okaj,nasrat,isli sme na obed,aj s babami... skončil som s azijskym jedlom. Naplo ma z BBQ chicken rice. Smrad snad vacsi ako z tej indickej spiny vcera. Kazdu minutu som sa modlil aby som to uz necitil,fuj,odpor.

Aktualne Edwin nieco vari,boli sme v obchode a popozerali sme co mam rad a co nemam rad Uz teraz je tam zazvor,ktory neviem ako prekusnem....

Chicken and rice doma - vyprážané/pečené kura a čistá ryža k tomu
Chicken and rice v Azii - vyprážané/pečené kura s milion koreniami a srackami a ryza s milion koreniami a srackami k tomu

Tak som jedol French fries ako sedlacky europan ktory nestravi nic cudzie.

Mali sme v pláne ist na nejake miesto,len strašne pršalo tak sme doma. Ked Edwinovy prisla smska od Shany,ci som dorazil k nemu ok,tak to proste nedalo. Nahovoril som ho nech jej zavola ze ma caka cely den a ja nikde,a ze nevie kde som. That´s cool! O minutu som mal smsku ze sa mam okamzite ozvat Asi viete ci som sa ozval alebo nie... Večer jej zaklopem


____________________________
update 24.2. 22:00

museli sme sa vrátiť z mesta lebo mi je príšerne,horia mi oči,horí mi hrdlo,horia mi pluca,horim cely,pri prehltani ma bolia uši,mam odpornu horučku,mám kupeny listok do Ipohu v nedelu rano,zajtra sa musim dat dokopy,budem zrat panadoly jak divy.
Edwin je nenormalne starostlivy,a VKUSE ma hladka po chrbte -.-



_____________________________
update 25.2. 10:20

predchvilou som vstal,k všetkemu este aj kaslem,horucku mam stale,ale uz mi nie je zle od zaludka


______________________________
udate 25.2 19:40

uz sa necitim tak chory,dnesny den bol skvely,o chvilu dam dalsi blog o dnesku.

 Blog
Komentuj
 fotka
4lex  25. 2. 2012 12:47
tak sa uzdraav čo najskôr.. to podľa mňa bude len takou tou prudkou zmenou podnebia a počasia
 fotka
frenkie477  25. 2. 2012 13:03
tak sa uzdrav a inak u nás je ešte len teraz 13:00 a ty že update 19:40 chápem časový posun ale aj tak mi to príde smiešne
 fotka
ohavnost  25. 2. 2012 13:17
ako dlho tam vlastne budeš? lebo som to nejak nepostrehla, alebo si nepísal
 fotka
thrwtchr  25. 2. 2012 13:22
maj rád zázvor. zázvor zdravie
 fotka
marttina  25. 2. 2012 13:44
mozno telo sa vyrovnava s podmienkami do ktorych si ho hodil, tak dufaj ze to coskoro prejde. ak nie - lekar!!! nie ze tam volaco chytis debile! ale som rada ze zatial si to uzivas a nestracas optimizmus tesim sa na dalsie zazitky.
 fotka
grietusha  25. 2. 2012 14:05
hej ty lečo! tak ty si v Malajzii a tlačíš sa hranolkami? teleportuj mi sem tie ich korenené jedlá!!! ja ti teleportujem soba a pár stupňov dole.







nech sa darí a veľa vody pi!
 fotka
majo  25. 2. 2012 14:06
pohoda, tieto horucky su len reakcia na zmenu prostredia, mal som podobne ked som prisiel do greenlandu, takze hadam sa das dokopy co najskor a dufaj ze Edwin neni gej
 fotka
yeya  25. 2. 2012 14:58
držím palce a prajem skoré uzdravenie

inak ťa Edwin z toľkého hladkania zoderie
 fotka
hajzelodkosti  25. 2. 2012 17:43
malajziu si vychytal a sikmooke dufam tiez
10 
 fotka
antifunebracka  25. 2. 2012 23:58
kks ale ja nechapem, ako si mohol ist tak daleko tak mlady to akoze ozaj, ci si vymyslas? bo ja mam kamosov, co uz boli v brne, 1 od nas zo skoly uz bol i vo viedni, ale malajzia? to tam po akom rozpravas? a neni ti smutno za rodinou? ci si siel s mamou?
Napíš svoj komentár