13.4.2012

Vstavam o osmej rano a idem dole vyskusat co znamena pojem "ranajky v cene",ci to nebudu smiesne dva krajce toastu. Ale mame vylozeny cely balik chleba cize mi nie je hanbou spravit si honosne ranajky ako v KK,aj ked na mna uz cumia co tolko toastujem. Este maju aj kavu vylozenu,no sakra naco som ja vcera kupoval balik kavy... Ale ten jahodovy dzem je skor rosol a presladene strasne,a moja kava je viac voda ako kava,nuz,potrpim si na dobre ranajky.

Na dnes mam priam excelentny plan - absolutne nic. Spokojne kvasim v izbe cely den nastastie sam,mam spaleny chrbat moc sa mi von nechce,na obed prsi...tak co budem. Akurat som len zaniesol veci do pracovne a zasiel na obed,a do obchodu. Nuz,poobede predsa len nieco. Bookol som si ubytovanie na Mallorce a kupil si aj letenku. Cize budem presne dva tyzdne doma,a dvanasteho maja letim na Mallorcu. A tak. Vecera,a spat do izby. Plan na zajtrajsok je rovnaky ako ten dnesny.


14.4.2012

Tak,budik zas o osmej,ranajky,a drzim sa planu. Cize ma ani nehne. Chrbat mam spaleny viac ako som si myslel a dost napicu to boli. Cize neviem kedy pojdem na dalsi ostrov,dufam ze do par dni sa to da doporiadku,lebo ani ruksak si nemozem vziat na chrbat. Trocha som si presiel mesto aj dalej smerom von,no samozrejme tu nic nie je,myslim ze Malajzia mi uz nema co ponuknut. Este mam v plane ten ostrov nejaky,posledne mesto v ktorom som este nebol a dva parky v jeho okoli,no nemyslim si ze uvidim nieco co som este nevidel. Tak si kysneme v izbe na nete cely den,a nestazujem sa(az na ten chrbat).

15.4.2012

Budik,ranajky,izba. Na dnes mám nápad že vám možno natočím videoblog. Tak mám asi polhodiny videa a následne sa mi ho podarí aj vymazať. Som tomu nemohol uveriť že sa mi ani nadavat nechcelo. No nič,dam si obed a mierim späť. Prišiel mi daky spolubyvajuci,švéd. Poobede skušam pokus č.2 a mam nove videa. V podstate som sa s tym hrajkal az do polnoci,medzitym som bol len na veceri,inak nic. Boli ma chrbat.

16.4.2012

Rano som dole stretol jedneho typka,z Aruby,z Karibiku,taky 2x vacsi cernoch ako ja. Chvilu sme sa bavili a dohodli sme sa na veceru. Medzitym hla kto prisiel,typek co som s nim bol par dni v KK. Zas sme na jednej izbe. Mal som blby napad po velmi dhej dobe kupit si cipsy(lebo su lacne) a ked mam cipsy tak vezmem aj pepsi. Skoro som sa dogrcal,fuj,uz to ani vidiet nechcem. Typek ide spat tak sa presuniem do kaviarne do mesta a donatacam videoblog. Od vcera sa s tym hram,aktualne sa uz uploaduje,tak vecer bude. Cele poobedie som stravil v kaviarni tak zachvilu idem naspat,na veceru,a tak. Chrbat ma uz az tak neboli,no na slnko to bude este asi citlive,tak z dalsieho snorchlovania uz nic nebude. Skoda.
O desat dni letim domov.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár