Je sranda dívat sa cudne na blázna a prikyvovat na jeho reci, ktorym vobec nerozumiem a potom rozmyslat kedy nastane tá chvíla kedy sa zbláznim aj ja.

Mozno sa to uz stalo, a mimochodom, kto moze o sebe povedat v tejto dobe ze je vobec normálny? 14 rocne dievca co taha cigaretu za druhou, alebo ta ktora nevie ani coi odtrhnut z mobilu aspon na sekundu a mozno by si aj vsimla ze sa na nu niekto aj usmieva, alebo ten, kto je vsetko toto dokopy a este ma aj predrazene sluchadka na maximum? Slobodna mamina ktora stravi pol hodinu pred zrkadlom pred tym ako pojde do lidlu kupit rozky?
Podla mna vsetcia nikto.

Je take indianske prislovie, co hovori nieco ako: Najprv pochoduj sto míl v mojich cizmách a potom mozes sudit moju cestu za mnou. Alebo tak nejak. Sranda, ze do tvojho zivota je zrazu kazdy expert ked sa im dostanu do usí drby a klebety o Tebe, ale svoj maju rozgajdany tak, ze sa v tom ani pan Boh nevyzna.

Pán Boh... chápete ten egoizmus vo viere? Ze clovek, ved Ty si tak dokonaly, ze Teba by mohla stvorit iba vyssia nadpozemska sila. Akoze ludia to myslite vazne? Citis ten egoizmus v tej vete? Povedzme ze je to pravda, ale teraz: Stvoril som Ta podla svojho obrazu...Ale budem Ta za to súdit! Pán Paradox. Alebo: Dal som Ti slobodnu volu, ale tu más prikazania a drz sa ich. Dal som do raja rastlinu, ale nedotkni sa jej ovocia.

Vsetko bolo dobre kym clovek nezarazil prvu palicu do zeme a povedal: TOTO JE MOJE!
Vsetko bolo dobré kym som bol v skolke. Jedlo sa dostavalo na stoj zo zahadnej kuchyne, kde sme obcas mohli nahliadnut cez pootvorene dvere, rano nas cakalo kakao na stole, poobede sme MUSELI spat, a co sa stalo potom?

Rozvod rodicov, zmena prace, skolske povinnosti, puberta, otvorené zlomeniny srdcovych svalov, zlyhania, maturita, odchod z vysky, dlhe rady na urade prace, ci zdravotnej poistovni, NEISTOTY.

Zamyslim sa nad tym a veru, idem sa zblaznit. Cim menej vies o to viac si stastnejsi. Cudujes sa? Jedine nad cim prosty clovek rozmysla je auta, sex, futbal a peniaze.

Naco ma v tej skole vobec ucili nad niecim rozmyslat? Ved je to uplne zbytocné!

Doteraz si pamatám X1,2 = -b+/- (√(b2- 4ac)/2a) ale nespomínam si ze by mi nejaky ucitel dal lekciu o tom ako sa vysporiadat so svojimi problémami v kazdodennom zivote.

P.S.: Skusdefinovat slovo IRONICKÉ.
citis ako to bolí? ak nie, nezufaj, aj medúzy prezili 60 milionov rokov bez mozgu.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
antifunebracka  12. 5. 2017 15:40
Nepíšeš zle. Vlastne píšeš veľmi dobre.
Napíš svoj komentár