iba vtedy,ked sú v hodinkách nové baterky,lebo mám dojem,že vtedy tikajú hlasnejšie jeden čas mi liezli až tak na nervy,že som ich zvesila zo steny a hodila do skrinky
Preto nenosím hodinky, lebo vždy keď som nejaké mala, nevedela som, kam ich mám na noc dať, lebo som ich stále počula.. Najradšej by som to zabetónovala niekam, keď počujem ten zvuk
Nie, len tikanie môjho budíka - zvykla som ho na noc schovávať pod paplón alebo do skrine. Teraz ho pre istotu ani nenaťahujem a slúži len ako dekorácia. Preto som dnes zaspala do školy
na moje v izbe som si zvykla.. ale keď prídem niekam, kde majú nové hodiny alebo som tam prvýkrát alebo tak a tikajú strašne nahlas, tak si to všimnem.. ale nevadí mi to..
@andygirl pamätám si, ako raz u nás Deniska spala a strašne jej vadilo tikanie hodín v izbe ja mám tie hodiny v izbe doteraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@andygirl pamätám si, ako raz u nás Deniska spala a strašne jej vadilo tikanie hodín v izbe ja mám tie hodiny v izbe doteraz