omg ked som cital ten nadpis ja ze co to je za kktinu a k teme..najracej mam...cokoladovu,jahodovu,bananovu...nejaku cokoladovu s ovocnou...ale mam rad setky a aj nanuky milujem...setkoo
ja neznasam tych zmrzlinarov vsetkych..za 10 korun jeden kopcicek a aj to ti este pekne z neho odfakli....ja si kupim zmrzlinu v LIDLI za 11,90 mam tam 4 druhy zmrzliny a .... uz len lyzicka mi k tomu chyba tu mi daju u toho kukuliho
cokoladka, orieskova.. ale ked som mimi slovenska tak skusam take chute ake u nas nemaju... ale akoze tie male porcie su na smiech, nic vam nedaju pomaly a pytaju 9 sk? to kde sme..
no tak ja chodim na zmzcu tam kde jej davju vela ..a je dobra ato su asik iba 2 mista jedno v RN..pod tescoma druha v ZM..v twiste eheh ..a to aka je uz jednoa le atk v twiste maju dobru vysnovua cokoladovu
ja banan,vanilka,jogurt.....ale uz malo kupujem lebo apson u nas este aj to co naberu pooskrabuvaju aby ani nahodou nedali o kusok viac a uz to stoji 8 korun taky krpaty kopcek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
CITRON 4EVEEEEER !!!