ahojte chcem sa spytat ci ste tam uz niekto boli alebo aspon od vas niekto znamy zeby ste mi nieco otom napisali o com to tam je a tak priblizne.. viem ze je to drina ale tak inu moznost asi nemam zhanam si brigadu a jedina normalna sa mi zdala tato.. "no
no čo som počula najhoršie sú jahody.. mama tuším bola na uhorkách ale nespomínala že to bol zabiják.. ako keby som nemala už nič iné tak by som šla aj do toho nemecka.. nie je nič horšie ako celé prázdniny ostávať doma a nič nerobiť ja zas idem do Prahy skúsiť ako minulý rok.. či dačo nájdeme..
no a kamoška bola už tri krát v Nemecku na brigáde.. ale už si nespomínam čo to bol za druh ovocia/zeleniny ale ona to mala cez mamu bo jej mama tam chodievala už pár rokov..
ved prave to ze nejde iba o peniaze mne ide aj o tie zazitky bo ideme 4 baby ako kamaratky a tak si aspon uzijeme nieco .. doma nechcem sediet cele leto ako to minule.. to bol des.. :/
Ale aj tak to moze byt vynosne. Pravidelne sa v mediach spomina pojem uhorkova sezona To asi vtedy stupa cena na burze Sikina, keby si bola taka dobra, doniesla by si mi aspon za kybel? Rozbehneme business fifty-fifty
Ja som bola na uhorkach tento rok.Kazdy mi vravel nechod,je to hrozne ubytko,bude ta vsetko boliet a je to drina...Bola to velmi dobra skusenost do zivota.Hrozny bol akurat prvy dojem...Chrbat ma bolel max. tyzden .Da sa tam fajn zarobit,ked sa ti chce . Nelutujem ani jedinu minutu stravenu na farme u G. v Nemecku.Hej mozno sefovia maju v sebe len trosku ludskosti,ale ked si tam s dobrou partiou tak sa to da prezit.A ak o rok nebude brigada - Viem kam pojdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov