Viac ludi v mojom okoli nevie pochopit ( alebo sa im to zda divne) ak ma dievca najlepsieho kamosa chalana. Samozrejme z toho potom vyvodzuju ze asi medzi nimi bude nieco viac aj ked to tak nie je.
mal som najlepsiu kamaratku..niekedy mi to pripadalo ze je viac so mnou jak s frajerom ktory byval 30 km od nej...ale co bolo bolo..a je to nnormalne podla mna
Mala som vždy najlepšieho kamaráta, ale dosiaľ sa to vždy rozpadlo Čo už. Ale hej, baba môže mať dobrého kamaráta, ale ku vzťahu to nemá dosť daleko, takže asi tak
,ze kamaratstvo moze byt len kamaratstvo a hotovo.." Just nemôže, a to zo šiestich ľudí, kt. by som možno nazvala kamarátmi, sú minimálne prví traja chlapci.
@2 daleko aj ked ot nase kamaratstvo sa dajakcele posralo..uz davnejsie...to uz je pre mna uplne iny clovek...cudzi..asi nan ho prisla 2. puberta lebo sa sprava ako debil a nie len ku mne ale aj k ostatnym.
@fxx suhlasim ja tiez viac kamosim s chalanmi ako s dievcatami aj ked v pomere mam rovnako kamosov diavcata aj chalanov
podla mna ak je TAKe to kamaratstvo medzi holkou a chalanom tak je to len o zdrzanlivosti jedneho z nich alebo aj oboch,aj keby to na prva pohlad sa tak nejavi...ze by tam uplne nic nebolo si nemyslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A rozhodne ked mas 17 rokov, tak neni o com. Ked budete mat okolo 30tky, potom sa mozes bavit o cistom kamaratstve.
@fxx suhlasim ja tiez viac kamosim s chalanmi ako s dievcatami aj ked v pomere mam rovnako kamosov diavcata aj chalanov