aby som si upratala bordel ktorý pestujem niekolko týždnov?.. haha no určite
ak si mam upratať musím mať na to velmi pádny dôvod na to aby sa mi chcelo, inak ma može do toho mama kopať kolko chce a neupracem si pokial nemam naladu upratovať a to je tak raz za mesiac-dva ak si upracem 2x za ten istý mesiac musí to byť velmi výnimočná príležitosť
strasnu chut na upratovanie mam vzdy ked sa mam ist ucit den pred skuskou ma to vzdy fakt chyti spolubyvajuce sa uz na mnme smeju, ale podla toho ze jevsetko vyumyvane vedia ze mam na dalsi den tazky test
ako kedy.. stále mám taký mierny bordel po izbe... ale také že metrovú vrstvu šatstva po celej izbe to som nikdy nemal a normálne daked to poupratujej keď mám chuť urobiť niečo dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
až príliš
som pedant a ešte aj perfekcionista, takže všetko musí byť tip top
a vcera som bola sama doma, tak som si vsetko upratala trvalo mi to skoro 2h., lebo hej, som strasny bordelar.
ak si mam upratať musím mať na to velmi pádny dôvod na to aby sa mi chcelo, inak ma može do toho mama kopať kolko chce a neupracem si pokial nemam naladu upratovať a to je tak raz za mesiac-dva ak si upracem 2x za ten istý mesiac musí to byť velmi výnimočná príležitosť