Boh sa nenazval Alah,to ho nazvali tak ludia...Nabozenstvo bolo zalozene,aby ucilo ludi ako spravne zit(v súlade s Bozou vôľou).Aj ked ho ludia pokrivili a uz je vela bludnych nabozenstiev.
@opinko ok, je to tvoj názor, ale prečo by Boh chcel aby Mohamed založil nové náboženstvo a ešte s takými divnými pravidlami? Islam a kresťanstvo, však to je niečo úplne iné!
Neviem ci to Boh chcel,aby Mohamed založil nové náboženstvo...Ludia si nabozenstva upravili podla toho ako sa im hodia,takze su tie nabozenstva odlisne.Aj cirkev aj islam hlasa vela blbosti.
@opinko Alah mu "povedal" aby založil náboženstvo a "ustanovil" im pravidlá. Ale však s islamom nemôžeme mať jedného Boha, veď oni sú strašne krutí. A Cirkev nehlása blbosti.
Tu ide o to ze Alah je iny nazov Boha.On si islam nevymyslel iba tak,ale stanovil pravidla ktore si myslel ze budu spravne aby clovek zil dobre...alebo mu boli vnuknute.
Kruty...mas namysli asi ukamenovanie...Sa asi snazia strachom z ukamenovania zamedzit cudzolozstvu...Je to krute...a nespravne...
Cirkev tiez hovori blbosti...Napr. ze jezis prisiel na Zem aby bol ukrizovany...To nieje pravda.Jezis prisiel aby naucil ludi zit podla Bozej vole...A zidia ho ukrizovali pretoze sa im to nehodilo.
@opinko kebi Ježiša neukrižovali, tak by sme nemohli ísť do neba. Proste, ok, viem že to hovirí viacej ľudí že vo všetkých náboženstvách je len Boh, len má iné meno, jednoducho ja tomu neverím.
@jerinka a keď nevieš o čom je reč tak sa nestaraj, ja len vravím svoj názor, reagujem na názor iných a nikoho o ničom nepresviedčam! A neodpisuj!
To je velka chyba ze si niekto mysli ze bude spaseny len tak bez nejakeho pricinenia sa o to.Spasit sa musi kazdy sam tym ze bude zit podla Ježišového učenia.
@opinko tak to neni chyba, to som napísala tak naschval
A samozrejme že treba podľa toho aj žiť. A vidíš? Teraz si to povedal podľa Ježišového učenia. Boh chce aby každý prišiel do neba (aj keď nemôže) a moslimovia nežijú podľa Ježišovho učena. Ale tak chápem, nie každý má rovnaký názor...
Ani cirkev nezije podla Jezisovho ucenia a moslimovia mozu byt dobri...Minule som pozeral dokument o kapucinoch ktori isli do Jordanska na bicykli a boli unaveni a hladni az pili staru smradlavu vodu pri ceste ktoru niekto niekedy vyhodil z okna...A jeden moslim ich prichylil a ani ich nepoznal a dal im vodu a jedlo a to zadarmo...Takze oni su dobri.
No môžu byť dobrí ale tak čo som počula ten príbeh o tom ako jeden ten moslim odrezal 18 ročnej žene nos a uši, tak to ma dorazilo Oni tak nesmierne ponižujú ženy a preto ich moc nemám rada, ale tak možno nie všetci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Alah volaju Boha moslimovia.To je Ten isty Boh.
Neviem ci to Boh chcel,aby Mohamed založil nové náboženstvo...Ludia si nabozenstva upravili podla toho ako sa im hodia,takze su tie nabozenstva odlisne.Aj cirkev aj islam hlasa vela blbosti.
Tu ide o to ze Alah je iny nazov Boha.On si islam nevymyslel iba tak,ale stanovil pravidla ktore si myslel ze budu spravne aby clovek zil dobre...alebo mu boli vnuknute.
Kruty...mas namysli asi ukamenovanie...Sa asi snazia strachom z ukamenovania zamedzit cudzolozstvu...Je to krute...a nespravne...
Cirkev tiez hovori blbosti...Napr. ze jezis prisiel na Zem aby bol ukrizovany...To nieje pravda.Jezis prisiel aby naucil ludi zit podla Bozej vole...A zidia ho ukrizovali pretoze sa im to nehodilo.
@jerinka a keď nevieš o čom je reč tak sa nestaraj, ja len vravím svoj názor, reagujem na názor iných a nikoho o ničom nepresviedčam! A neodpisuj!
A samozrejme že treba podľa toho aj žiť. A vidíš? Teraz si to povedal podľa Ježišového učenia. Boh chce aby každý prišiel do neba (aj keď nemôže) a moslimovia nežijú podľa Ježišovho učena. Ale tak chápem, nie každý má rovnaký názor...
To krute maju aby sa medzi nimi nerozsirilo zlo.
No môžu byť dobrí ale tak čo som počula ten príbeh o tom ako jeden ten moslim odrezal 18 ročnej žene nos a uši, tak to ma dorazilo Oni tak nesmierne ponižujú ženy a preto ich moc nemám rada, ale tak možno nie všetci