tak samozrejme, že verím..ale keď sa mi stane niečo, napríklad že ma niečo pred niečím (jak zo zneje zachráni, tak mňa tak automaticky napadne, že to Boh mi pomohol...akosi sa nezamýšľam nad anjelmi, nad tým, že aj ja mám toho strážneho...
neverim.. resp neverim na bytosi, ako ich opisuju stare dokumenty a obrazy.. podla mna islo o navstevnikov z vesmiru, ktory tu na prepravu pouzivali jet packy.. ludia nevedeli co su jet packy a preto ich zobrazovali ako kridla.. ak sa nad tym zamyslite, urcite je to mensia blbost, ako to, ze nejake bytosti maju k chrbtu prirastene kridla
verim ze "existuje nieco viac" .. nejake duchovno, mozno anjeli. hlavne ked sa nejak vyhnem nejakej katastrofe, alebo sa mi nic nestane, dakujem vsetkym svatym za to ze zijem
a prečo nie? mimo časopriestoru určite niaki budú dokážu sa zhmotňovať a občas dojde ku kríženiu človeka s anjelom potom sa narodí človek ktorý má nadprirodzené schopnosti napríklad aj ježiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Takže veriť nemusím.
Nie na takých s krídlami, ale na ľudí čo dokážu pomáhať a ak by sme sa pozreli do ich duše bola by biela a svietila by..
Ale ozaj; po tejto pesnicke uz ano:
Ale na toho s krídelkami a svätožiarou asi nie..
človek si to neuvedomuje, ale taky anjel sa s vami musi zožierať celý život a je oslobodený od vás až je isté, že ležíte na márach.........filip