ja to naozaj nechapem...ploce dievcata pisu ze maju komplexy pritom vsetci do prispevkov pisuu ze male su ovela lepsie a krajsie a pevnejsie...pritom je to uplnaa blbost a vsetci to dobre vieme ..pretoze aj velke prsia su pevne ked ich posilujes a su kr
Vysvetlenie: velke prsia su pekne len na pohlad, kedze to suvisi s pritazlivostou zeny ako samicky s dobrymi rozmnozovacimi schopnostami. Inak su lepsie mensie ale pevnejsie do ruky uchopitelne... Kapis?
Mat take decko ako ty, tak ho asi vyhodim z balkona, mila Bakerols. Neviem ci si pocula uz take, ze kazdemu sa paci nieco ine. Za to ze mas dve bomby este neznamena, ze to musi byt to najkrajsie, nie? Tak co si mame priznavat? Skor si priznaj ty tvoje skryte komplexy na ukor ktorych nas chces urazat a uistovat sa, ze na tom nie si tak zle, ako si myslis (mozno, neviem). Enjoy the rest of the day. + premyslaj kym nieco napises
a uz len z tvojho velice inteligentneho uvodu do tejto temy vyplyva, ze kazdemu muzovi sa paci nieco ine, takze tak ako ja si dokazem najst niekoho, komu sa pacia moje male prsia, ty si dokazes najst niekoho, komu sa pacia tvoje prsia na ktore sa tu tak stazujes, ci co vlastne robis...
nie som krava ale nemám možno melony ako ty ale lentilky pod kobercom su tiež fajn A nemám komplexy ako tu bolo povedané každému sa páči niečo iné neviem prečo by sa tu mal preto niekto priznávať že sa mu vaic páčia velké ked to možno nie je pravda
to sa nám tu chváliš aká si kozatá? tak teda ti gratulujem, ak nemáš iné čo riešiť. ja mám dôkaz že aj bez veľkých airbagov môže byť žena pekná, a ten dôkaz mám v zrkadle mi to pripadá akoby si mala nejaké komplexy a cítiš potrebu porovnávať svoje kozy s inými nerieš!
mensie prsia su vazne lepsie...nezavadzaju pri sporte... mne napriklad strasne vadi, ze pri behu, baskete, alebo tenise stale vypadavaju z kosikov a mozem si dat akukolvek podprsku, alebo co...a dokonca pri tenise ani raketu niekedy nemozem drzat normalne, lebo mi zavadzaju... a dost casto ma aj bolievaju...
a o tom uz ani nejdem hovorit, ze v mensich prsiach omnoho rychlejsie zbadas hrcku...
ah jaj, cisty fake, registrovala sa vcera, zalozila to tu a 3 krat sa prihlasila, ked je so svojimi velkymi prsiami taka spokojna, naco nam to tu vypisuje?
no ja nahodou tym "plochym kravam" ako si ich nazvala zavidim. mne moje velke prsia strasne vadia a je to nechutne nie pekne. nemozem si dat ani vystrih lebo mi inde ani nepozeraju.co by som dala za take dvojky...ale urcite ma to netrapi tak aby osm tu zakladala takuto diskusiu kde budem urazat ploche baby len za to ze im zavidim ako si to prav eurobila ty
ty si uplny postih.a najhorsie je..ze si to tu uz asi neprecitas...lebo si tu ako uz bolo spomenute bola asi 2 razy aj s prihlasenim. krava co sa potrebuje pochvalit,pourazat a vcelku neni jasne,co si tym chcela povedat
Podla mna su ovela krajsie mensie A,B ako nejake k zemi padajuce lajdaky...Ja by som mat velke nikdy nechcela,a myslim to uplne vazne,a pokial sa nejakemu jebnutemu chlapovi nepaci,to uz neni moj problem,ja si vyberam a nie chlap...asi tak
čo ja wiem , pozerali ste mafstory ked ukazoval bela bananovi "cicky"?=D Najkrajšie sa tváril pri tých stredných, vytvarovaných a "pekných" a nie pri obrovských masitých koziskach =D Prepačte za výraz... Nezavidim ani ploche hrudníky ale nie hentie nadrozmerne hmmm... =D Boh žehnaj Bečkam =D
ako čo sa rozčuluješ...si myslíš že keď máš veľké prsia tak si niečo extra???a zasa nehádž všetky baby do jedného vreca...môžu sa nájsť aj také, ktoré ich nemajú veľmi veľké a sú spokojné aj tak....a neviem čo tu riašiš ale v poho....tebe to môže byť 3,5 kto komplexy má a kto ne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
hmm tie bylinky ucinkuju...
a uz len z tvojho velice inteligentneho uvodu do tejto temy vyplyva, ze kazdemu muzovi sa paci nieco ine, takze tak ako ja si dokazem najst niekoho, komu sa pacia moje male prsia, ty si dokazes najst niekoho, komu sa pacia tvoje prsia na ktore sa tu tak stazujes, ci co vlastne robis...
a o tom uz ani nejdem hovorit, ze v mensich prsiach omnoho rychlejsie zbadas hrcku...
Tak ja síce uznám, že veľké prsia sa k niektorým šatám viac hodia, ale nechcela by som, aby sa mi chalani pozerali do výstrihu namiesto do očí.
Veď nie som len nejaký tovar vo výklade
Veľké a pevné? No tak to možno teraz, ale časom ochabnú a najmä po pôrode.
Ale každý nech je so svojím telom spokojný. Neboj, ja ti nezávidím Ja som spokojná, aspoň sa mi dobre spí na chrbte
napokon kazdemu sa paci ine