Nad čím rozmýšľate, keď sa sprchujete / alebo ležíte vo vani? ... ja som si napríklad dnes prekladala text jednej piesne od Linkin Parku a potom som myslela na chalana, s ktorým som cestovala vo vlaku z Brna... a vy?
nad veeela vecami, v sprche sa najlepsie rozmysla a vela dobrych veci ma tam vzdy napadne, no problem je ze ked z nej vyleziem tak to vacsinou aj hned zabudnem
Ked sa sprchujem si spievam alebo take nieco a ked sa kúpem tak nad vacsinou nad tym co sa stalo cez den ,co budem zajtra robit ,ci este treba neako upravit choreografiu a nad takým mrtee krasnym tanečnikom (lektorom) s hiphop fakulty ♥ peace!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Po škole a večer nad tým, ako mi je fajn, aká je voda teplučká a či si urobím dobre...
No. A ešte sa rozprávam so svojou gumenou kachnou
v sprche vacinou nad vecami, ktore i momentalen zatazuju mysel a vo vani... také pekné myslienky ze terza idem mat na pol hodiny vstko v pici
ja v podstate neviem, nad takymi istymi vecami ako vsade inde
@drejka , @renquo , @elemia : a čo si zvykneš spievať ?
@zajko30 : vrrr, choď odo mňa s takýmito vtípkami ! ( študujem veterinu a nebojím sa to použiť proti tebe )
@parazita : jj, nápodobne
@matus123 : niekto tu pozerá veľa hororov?