Nebolo mi ta luto, spociatku som ta bral ako cloveka, ktoremu treba pomoct. Kazdy sme do vacsej miery sam strojcom svojho stastia. Tebe sa tu snazilo poradit kvantum ludi vratane mna a neodniesol si si z toho absolutne nic, predpokladam, ze si sa nad tym ani nezamyslel. Namiesto toho priciny svojho nestastia hladas furt inde ako v sebe, obvinujes vsetkych a vsetko okolo a neustale sa stazujes a lutujes aj v pripade uplnych banalit ako je napr. pocasie. Ked ti uz niekto medzi tymi vsetkymi shitpostami nieco rozumne napise, tak sa hned urazis (vid napr. Thunderstorm a jej opravy tvojich anglickych/slovenskych nezmyslov). Pre mna si len egocentricka attention whore, ktoru bavi samu seba utapat v sebalutosti a ani vlastne nechce pomoct, pretoze by k tomu musela vyvinut nejaku cinnost a lepsie je pre nu na nieco sa radsej vyhovorit (cas, pocasie, zeny su dneska narocne, keby som mal znamosti, tak mam pracu jak lusk a podobne). Ja len pevne verim, ze osobne nie si tak toxicky ako tu.
áno, ale z iného dôvodu ako by si si mohol myslieť.. mne je ta ľúto lebo vidím že si človek do ktorého vojde input alebo v hlave nemá žiaden efekt a nedokážeš ho spracovať tak akoby bolo žiaduce.. takých ľudí mi je naozaj ľúto, tento komentár ale nepochopiš a ani tvoja reakcia naň nebude taká aká by bola vhodná a zdravá, ale to je v poriadku, keďže už zhruba vieme ako funguješ tak nás to nikoho ani neprekvapuje a tento môj koment ani tak nie je pre teba ako pre ostatných ktorí ho dokážu pochopiť.. je to ako byť mentálne postihnutý, ty robíš všetko preto aby si podával najlepší výkon, zo svojho pohľadu ho možno aj podávaš no keď sa naň divaju normálni ľudia tak tvoje maximá nedosahujú ani polovicu.. a to je kurva smutná vec, preto mi ta je ľúto
nie, je mi na grc z toho, ako si mimo, ako nechápeš jednoduché súvislosti, aký slizký a plytký je tvoj vnútorný svet, ako sa napriek tomu, v akom stave je tvoj život, snažíš vyvyšovať nad ostatných ľudí, ako dokolečka opakuješ tie isté chyby a následne tu vyplakávaš a ako tu neustále sprosto žobreš o pozornosť.
Pozri, zjavne nedokážeš seba vidieť tak ako ťa vidia ostatní a možno ani nikdy nebudeš. Si aký si a aspoň si z toho nerobíš ťažkú hlavu. Len by bolo si fajn uvedomiť, že za väčšinu neúspechov v živote si môže človek sám. Ak chceš nájsť lásku tak sa budeš musieť buď zmeniť alebo čakať na zázrak, že stretneš niekoho rovnako divného ako si ty. To čo popisuješ na ostatných že je divné je úplne naopak. To ty vytŕčaš z davu, len to nevidíš. Úprimne ti želám veľa šťastia.
nie, luto mi je ludi, ktori nemaju absolutne nic, strechu nad hlavou, dostatok jedla ci vody a o takych veciach ake mas ty (mobil, notebook, auto) ani nesnivaju
fakt nechapem plackov, ktori sa maju lepsie nez 95% populacie
Ako človek starne, menej si zakladá na tom, čo si o ňom druhý myslia. Najmä tí, ktorí v skutočnosti do neho nemajú ani čo patriť (a nepatria)
Možno by som si na tvojom mieste menej zakladala na niečom nepodstatnom a bola so sebou viac spokojnejšia, lenže rozumiem, že to príde až keď dozreješ.
Viac-menej musíš pochopiť, že ak ťa niekto ľutuje alebo odsudzuje, pre niečo tu na birzi, odsudzuje tvoju prezentáciu, odsledovanú rokmi. Nemusíš byť hneď zlým človekom (čo som ani nikde nenapísala) Len možno príliš osamelým.
Vypni internet a kašli naň. Maj real priateľov, ktorým pasuje tvoja osobnosť, bude sa ti lepšie spať a nebudeš mať potrebu sa pýtať, či ťa niekto ľutuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inac to je strasne sexy pre baby ked sa chlap stale lutuje.
fakt nechapem plackov, ktori sa maju lepsie nez 95% populacie
Možno by som si na tvojom mieste menej zakladala na niečom nepodstatnom a bola so sebou viac spokojnejšia, lenže rozumiem, že to príde až keď dozreješ.
Viac-menej musíš pochopiť, že ak ťa niekto ľutuje alebo odsudzuje, pre niečo tu na birzi, odsudzuje tvoju prezentáciu, odsledovanú rokmi. Nemusíš byť hneď zlým človekom (čo som ani nikde nenapísala) Len možno príliš osamelým.
Vypni internet a kašli naň. Maj real priateľov, ktorým pasuje tvoja osobnosť, bude sa ti lepšie spať a nebudeš mať potrebu sa pýtať, či ťa niekto ľutuje