viac tej vnutornej to je jasne z nejakym krasnym debilom predsa kto by chcel niečo mat a vlastne sex asi aj hej ale taky vztah ee...no ...zalezi kuštik aj na vyzore
Ani jedno, ja hladam crossover a odraza sa to na charizme.
Viete, mam spoluziacku, ktora je urcite vnutorne krasna, ale je strasne blba
Potom mam spoluziacku, ktora je uprimne pica, ale zeriem ju kvoli tomu ako vie podat veci
Potom mam spoluziacku, ktora je strasne tlusta, ale je jedna z najbohovejsich ludi, ktori sa vedia bavit a su extrovertni
To ako chcete skatulkovat vnutornu a vonkajsiu krasu? To je picovina.
@stephan s tebou suhlasim asi najviac aj ked nehovorim ze vsetci ludia su taky ako pises poznam vinimky ale poznam ovela viac ludi ktori dost casto uprednostia to na povrchu nez to co ten clovek ma vo vnutri
ono to je velmi zapeklita otazka... ludi ako takych by sme nemali sudit vyzorovo a podla prveho dojmu avsak ked ide o lasku no mozes mat srdce aj boha ked sa niekomu nepacis fyzicky nepomozes si takze povedzme to takto sme len ludia.... a suhlas s nazorom ze vonkajsok sa da zmenit ale vnutro nie
ja som klikla na vonkajšiu, lebo je tam málo hlasov
nedá sa povedať že by som ju uprednostňovala, ale povedzme si pravdu, človek musí toho druhého fyzicky priťahovať
a aj tak tam nie je to, čo je dôležité pre mňa - charizma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a pozerám, že tu nick ďalší, kde sa začína a končí x.. to je teraz v móde, či ako?
ešte upresním to poznanie...poznanie,ktoré ma napĺňa!
no pawlo, teraz si strelil sto bodov za ten xPRDIAx, to je super, tak budem pabla volať odteraz
Viete, mam spoluziacku, ktora je urcite vnutorne krasna, ale je strasne blba
Potom mam spoluziacku, ktora je uprimne pica, ale zeriem ju kvoli tomu ako vie podat veci
Potom mam spoluziacku, ktora je strasne tlusta, ale je jedna z najbohovejsich ludi, ktori sa vedia bavit a su extrovertni
To ako chcete skatulkovat vnutornu a vonkajsiu krasu? To je picovina.
nedá sa povedať že by som ju uprednostňovala, ale povedzme si pravdu, človek musí toho druhého fyzicky priťahovať
a aj tak tam nie je to, čo je dôležité pre mňa - charizma