Písali sme písomku zo SJ. Všetko som vedel, a pri jednej otázke som sa učiteľky spýtal či k tomu treba ešte niečo napísať. Povedala nie. Na druhý deň čítala známky a najlepšia bola 2/3. Samozrejme kažý si hneď chcel svoju písomku prezrieť. Ona že načo,
no musim uznat, ze sa nadu aj take pice ... ale zasa vies ako to chodi ked mas otazkua ta otazka ma mat 5 bodov a ak nemas s toho daco jednu vec ktora ti chyba mozes mat kludne 0 bodov . A jedna vec! Nikdy sa nepytaj profesorky, ci tam treba este daco. Otazka znela jasne Z coho sa sklada Dekameron a kto ho napisal a nie este picoviny sa pytat ....
k tomu chalanovi ... hej bejbi co povedal. ja by som mu dal mozno aj 5ku za drze spravanie. V znamkach sa odzrkadluje aj to ako sa spravas ako si na hodinach aktivny ci pisal pisomky ktore pisali ostatny. ak ich nepisal ma 0 a ak si ju nenapise ma 5! aspon je to tak u nas taky system. a ak si to ziak nepojde napisat tak ma smolu a moze sa posaddit aj na zadok. takze ktovie co v tom vlastne este bolo
mi mame takeho uchvatneho profaka z obcianskej ze nam povedal ze on nam moze dat znamku aj mimo hodiny ze ked nas uvidi cez prestavku ako sa spravame.spoluziacka tak dostala 5 ..no nie je to debilina?
ano je pretoze spravanie nema absolutne nic spolocne so znamkami-s prospechom aj keby si vyrusovala ale mal same jednotky a jednu dvojku tak stale ma jednotku!!!takze naozaj sa spravanie do prospechu nerata...
Mno tak nestem sa do toho miešať ale mas pravdu aj aj y som bola nasrana mneniečo podobne spravila moja ucitalka mala som 5 z obciny a ona ze mno tak po prazdninach pojdeš pisat alebo odpovedat a ostatny doneste referat a ona mi este potom po prazdninach ze kde mam referat a ja som na nu civela a pýtala som sa jej ze aky referat a tak mi tam dala 5 a tak som skoro prepadla a musela som riadne makat na pisomke a tak dala ze za jedna nakoniec mi uzavrela ze tri ale aj tak ma to stve bo mi pokazila priemer
Kasko písomky písal všetky, na hodinách iba píšeme poznámky tam nemá byť ako aktívny.To bejbi hovoriť nemal ale zase ona mu mala dať absenciu a návrh na dvojku zo správania. Predsa pokiaľ tam je tá kolónka správanie mala by sa to hodnotiť v nej. A ak by sa neukľudnil ani potom tak trojka, pri ktorej keď dostaneš jednu neospravedlnenu hodinu tak ťa v momente vykopnú aj keby bol vyznamenaný. Toť môj názor A stými písomkami ktoré musíš stoj čo stoj napísať to je trochu odveci keď ti z určitosťou povie kamarát otázky :p Ak som to správne pochopil.
Matus33 ale tie pisomky ..... ucitel by ich zmenil nedal by rovnake ono ktovie ako to je ohodnotil ho zle ... ked som chodil na zakladku spoluziak mal 20 patiek a jednu 4 co mu dala ucitelka? 4 .... takze uznaj keby sa ucil a namiesto tej 4ky mal 3 tak by mu musela dat 4. profesor ma aj tak pravo mu ju zhorsit alebo prilepsit. lebo trebars si mohl vsimat aha pouziva tahaky ja ho neham tak a potom mu to zurocim na pol roku alebo na oknic roka. Pokial nie je spokojni zo svojou znamkou nech si da ziadost na komisionalne preskusanie. zostavi sa komisia asi 3-4 profesory. pri komisii moze byt aj rodic ako aj pri maturite vsak je to normlane pristupne verejnosti. takze asi tak .... ak sa mu nepaci tak vie co ma robit. ale ak to pohnoji tak bude mat cely pol rok iba smolu.
Samarka to sa nám stáva zase na inej hodine. Učiteľ niečo prikáže, potom na to zabudne, potom povie že zbiera naše úlohy ktoré nekázal, nakoniec mu dáš daľšiu úlohu ktorú tiež nekázal a potom po známkach 2,2,3 ti zaokrúhli jednotku Ale s ním je zábava a vie si priznať chybu
No áno dá sa to aj cez komisionálne skúšky na ktoré možno aj pôjde.Učiteľ môže prilepšiť a pohoršiť, ale stojím si za tým že by to nemal robiť aj keď je realita iná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
k tomu chalanovi ... hej bejbi co povedal. ja by som mu dal mozno aj 5ku za drze spravanie. V znamkach sa odzrkadluje aj to ako sa spravas ako si na hodinach aktivny ci pisal pisomky ktore pisali ostatny. ak ich nepisal ma 0 a ak si ju nenapise ma 5! aspon je to tak u nas taky system. a ak si to ziak nepojde napisat tak ma smolu a moze sa posaddit aj na zadok. takze ktovie co v tom vlastne este bolo