u mna sa konči tyzden v piatok tagze neviem ci u vás v nedelu. no to je jedno tak otazka tejto duchaplnej diskusie znie:Aký ste mali týžden??? ked dovolite rada by som odpovedala aj ja tagze mala som ho uplne hrozny zistila som ze ked sa postavim pred tab
Dnes sme boli so spolužiakmi v megáči a čakali sme v rade a boli tam aj nejaké decká a jeden krpatý chalan chcel prejsť a niesol v ruke hranolky a keď sme ho púšťali, tak ja som na ne ukázala, že: „Aj ja chcem.“ a on sa na mňa kukol a že: „Čau.“ Sme sa rehotali, že to čo malo byť.
Pondelok - na hovno skoro som skapal mat 8 hodin dojst domov o 15 45 nic moc ptm som hodinu spal(nechtiac ale bolo to fajn xD) ptm som pomahal surodencom s ulohami .. a na ucenie na písomky mi zostal cas od 19 45 - 22 00. Samozrejme ako inak som sa vysral na to.
Utorok-Pohodicka prvy krat som posluchol horoskop (dajte si volno nejste neznicitelny )
cize blicik
Streda-rano dojdem pred skolu a zistim ze som namiesto predpokladanej 3,4 dostal 1 a 2 .
a ze mame len prve dve hodiny , z toho na jednej chyba uca-puca, a este sme mali
poslednu hodinu-6. na ktorej som zistilze z monitoru M- bude 85%
a Sj- 80 % (cize fajn)
Štvrtok-cakam pismku zistim ze neni zvysok dna bol fajn sice nudny ale fajn.
Piatok - maju byt 2 pisomky , ta prva z fyziky sa nam odlozila - uz 3.-krat a ta druha z matiki ... noo na tu som sa vysral aa sam neviem co dostanem. Potom uz len nabozenstvo - nic lepsie nemoze byt kukali sme batmana (dark knight) Potom som sa uz len vykaslal na pripravu na monitor a prijimacie skusky monitor uz mam predsa za sebou a primacky uz sa skoro nikde nerobia cize (kedze som sa na secko vyje*al) tak sa dalo.
Vem ze z tohto som kludne mohol urobit aj blog ale co uz . cawko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a tyzden: mal som prax
ale aby som nebol moc mimo: tyzden uplne v pohode hlavne utorok a streda dovody mam, nepriblizujem
Utorok-Pohodicka prvy krat som posluchol horoskop (dajte si volno nejste neznicitelny )
cize blicik
Streda-rano dojdem pred skolu a zistim ze som namiesto predpokladanej 3,4 dostal 1 a 2 .
a ze mame len prve dve hodiny , z toho na jednej chyba uca-puca, a este sme mali
poslednu hodinu-6. na ktorej som zistilze z monitoru M- bude 85%
a Sj- 80 % (cize fajn)
Štvrtok-cakam pismku zistim ze neni zvysok dna bol fajn sice nudny ale fajn.
Piatok - maju byt 2 pisomky , ta prva z fyziky sa nam odlozila - uz 3.-krat a ta druha z matiki ... noo na tu som sa vysral aa sam neviem co dostanem. Potom uz len nabozenstvo - nic lepsie nemoze byt kukali sme batmana (dark knight) Potom som sa uz len vykaslal na pripravu na monitor a prijimacie skusky monitor uz mam predsa za sebou a primacky uz sa skoro nikde nerobia cize (kedze som sa na secko vyje*al) tak sa dalo.
Vem ze z tohto som kludne mohol urobit aj blog ale co uz . cawko