Len tak si sedim v izbe a zrazu tatko vyvali dvere:Julka pod mi vytrhat chlpy v nose a na nose..Pozri vidiis tu mi trci..No ako vazne tak mu ten chlpok stal ako antenka som nemohla
Nejak mi toto nevadii,len tato pri tom doost strasne moc fucal a
ja som si neska nasiel na ramene taky samostatne rastuci cierny asi 2centimetrovy chlp, fakt humus, neviem co tam robil. A moj spolubyvajuci bol taky kolegialny ze mi ho odstrihol
ak by niekto chcel byt vtipny tak dopredu odpovedam ze naozaj bol na ramene
Hipi ty si uz aky profesional ?!?! delenie chlpov na giganty a neviem co este to by si mohla aj mojmu ocovi .. mne sa nechcelo tak som mu dala voskove pasiky na nos a potom behal cely den po byte jak Rudolf
Hehe moj tata tak vyzera furt..je taky cerveny ale on je origos pouziva hociake clean an cleary ci jak sa to pise aby bol fesaaak a s tych chlpov ma normalne depky
haha to uz mas co za oca?!?!? ale aj moj je miestami dost narcis!! dnes mna!!! - na smrt choru- nutil ist do obchodu lebo bolo treba cosi rychlo kupit a on sa musi pred obchodom oholit ucesat navonat prezliect..bla bla bla... (a to je obchod asi 50m od nasho domu a susedia tam chodia dobre ze nie v pyzame ..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak by niekto chcel byt vtipny tak dopredu odpovedam ze naozaj bol na ramene
daj termin hned dojdem
Kasko
Hlavy netrhaaam by bolo ta skoda
Fiii a to ej taky gigant ci ma len nejaky silny korena ne a ne von?
Hehe moj tata tak vyzera furt..je taky cerveny ale on je origos pouziva hociake clean an cleary ci jak sa to pise aby bol fesaaak a s tych chlpov ma normalne depky
o nevadi ja rada aj zvieratka u riti
tak ale ty si tam aspon dovidis ale moj foter je slepy jak patron a ma este aj krive ruky
Peter piper
Ja rada bernardinov tak by som ti to nejako vyriesila..len napis kedy mas cas alebo by som ti to aspon dobre rozcesala
lienka - len si daj, nejake kuriatko chlpate este
smiech...
tak to si myslim ze by nebol problem na cesticku
a okrem bernardina tam sa nezmestilo uz ine zvieratko?aby som mu nahodou nejak neublizila ked sa uz do toho pustiim
Kuriatko sme mali ale som ho nejdela bo je to moc mastne na mna..