ahojte. no takže hneď idem k veci nebudem tu robiť obkecávačky chcela by som začať cvičiť nie preto že by som chcela schudnúť chcela by som spevniť brucho, nohy a zadok potrebujem od vás rady buď na nejakú fakt dobrú stránku kde nájdem nejaké tré
posilka.tv - toto fakt odporúčam na to, aby si vedela aké cviky treba robiť... Máš tam ze "ženský tréning" tam kategórie, medzi ktorými nájdeš "nohy" potom "zadok" a aj "brucho" a je tam video cviku ktorý máš robiť..... Nie jak v ostatných weboch ze len popis alebo obrázky a ty nevieš co a ako.... Radia tam aj kedy pri tom cviku ma byť nádych a vydych aj všetko...
@patalis áno len potom musíš zadať email aby ti poslala heslo k tomu kalendáru. Pozri si aj spam priečinok lebo ja som ten email tam písala asi 20 krát a som sa čudovala že prečo mi nič neprišlo
posilnovanie.sk tam ti poradia ale dobre by bolo aj keby si si sama o tom nieco popozerala.Ak chces spevnit brucho tak to je jednoduche proste cvic brucho napr
toto alebo ak ti je malo tak si daj level2,3 atd hlavne ide o to aby si sa nesnazila robit ten pohyb setkym inym len ne bruchom.Proste treba precitit brucho a cvicit to bruchom a ne napr ze rukami si taham hlavu. Keby si pozries cviky na brucho ake su tak si to dokazes zostavit aj sama tak aby si si dala napr 6 cvikov po 20 opakovani kazdy na inu cast brucha [horne/dolne/bokyatd.] spravis tychto 6 cvikov za sebou minuta pauza a zase dalsie kolecko atd ako by to tebe vyhovovalo casom mozes pridavat opakovania zmensovat cas pridavat ine cviky aby si nemala stale tie iste. Ale najlepsie je aj tak cvicit so zatazou a to sa tyka aj brucha.Inak na nohy a zadok klasika drepy , predkopavanie, zakopavanie, popripade good mornings chalani v posilke sa potesia inak tiez to zalezi ci chces chodit do posilky alebo cvicit doma lebo vela ludi si pyta treningovy plan a potom povie ze cvici doma. A tiez niekoho tg plan moze sediet jemu ale tebe nemusi.
@feklus ze keby jej bolo malo ja lvl 1 cvicim uz asi rok , aj ked je pravda ze nepravidelne dost ale i tak by som sa pozrel na 14stku co by zvladla lvl 2
@method az teraz som si vsimol ze ma dokonca 13 To potom to co som pisal s cinkami uz vobec pre nu nieje. Inak ale ked cvicis rok vkuse to iste niekde je chyba ale to asi vies.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov