13- a aký úspech? ich oddané fans sú už dávno emo a na Billika a Toma sa vyprdli ... každá sa vykašľala na pokec nick Billovalove a zmenila ho na emogirl14...
@12 ale nechaj tak mala som naladu do niekoho porypat, nevsimaj si to avsak v podstate-neviem ale aj v minulosti ked sa nejaka kapela rozpadla a nemala som ju rada, tak ma to nejak specialne nepotesilo,bolo mi to jedno.podla mna je to skodoradostne tesit sa,ved kazda skupina ma svojich fans a ti su potom veeelmi smutni ale k teme:ja som nepocula nic o tom ze sa rozpadli, podla mna funguju dalej.
@15. keď budeš ty moja taká úspešná, potom sa ozvi. a čo tam pletiež bože emo? bill nemôže za to, že ho k emákom priradili a že niektoré pičky sú jebnuté a tetujú si jeho meno na chrbát a tak
@22. potom by sa k tomu snáď aj niekde vyjadril, či je emo alebo nie? ne? potom jak sa začalo furt polemizivať že je emák. keby bol, tak by v poho povedal, že je, lebo snáď by sa za to nehanbil
Mňa to naozaj nezaujíma,ale som čítala,že nejaký pedofil sa za ňho vydával na nete a bol z toho škandál. disappointed:zdroj-nemenovaný časopis spolužiačky
Ale aj tak silno pochybujem,že by sa teraz rozpadli,keďže dostali rôzne ocenenia a momentálne je z nich amerika v piči.
Ale aj tak si myslím že je lepšie ak TH funguje,pretože komu sa nepáči,tak nepočúva,ale keby sa rozpadli,tak kto by počúval tie náreky??!
@Lola8 Ak všetci čo vyzerajú ako Bill(či ako sa volá )sú "emo",tak myslím že je potom polovica populácie "emo"(čo je vážne nereálne) A je vážne veľmi hlúpe ak súdiš človeka podľa toho ako sa vyzerá a či sa maľuje a podobne a následne ho zaškatulkuješ!
To by sme potom mohli tvrdiť že všetci čo majú čierne vlasy a červený rúž su satanisti,kto nosí volné veci je hip-hoper,kto má ofinu je emo a tí čo nosia rôzne infatilné tričká a doplnky sú scene ...A potom by už asi nikto "normálny" neostal. disappointed:A to bol len môj skromný názor,ale niekto kto ich počúva by ti už asi vypichol oči
TH. pre mna jednoznacne velky hnus... ale sto ludii, sto chuti..ale teeen dlhovlasy.. tak ked zacinali, tak moj kamarat ich este nepoznal a niekde davali ich klip a na hentoho billa(ci kto je to) ze ta cajka je jaka jebava uf... no a urcite sa nerozpadli zachvilu budu v kazdom tupom casaku opisani ako nenormalna star. (ble)
jedina kittynka tu registruje co sa deje..presne tak vsetci co vraveli ze TH su iba prvoplanova kapelka , ktora prezije maximalne jednu sezonu..tak teraz cumi...v amrike beru jedno ocenenie za druhym a ako povedalo moje druhe ja USA je z noch v piči...tak neviem kto tu splieta ze su uz davno off....
ale aj tak ich neznasam..ale tak objektivita 4ever..
@39 Áno išli na vojnu! Teda neviem či ešte len pôjdu alebo už aj skončili... Vieš v nemecku je ešte povinný vojenský výcvyk a oni tam všetci mali okolo 17. Ale by ma fakt zaujímalo ako to skončilo a hlavne z ich vlasmi Inak keď som prvý krát videl TH myslel som že je to dievčenská kapela
tokio hotel sa nerozpadli =D a je toho o nich počuť veeeeľmi veľa =D a teraz sú momentálne v amerike a na jar im má vyjsť 3 album =D už sa neviem dočkať =DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
mne je fuk co s nimi je
škoda xD
a k tym vyjadreniam.. vies co z toho, on to povie, ale do teen casakov sa napise nieco totalne ine..
Ale aj tak silno pochybujem,že by sa teraz rozpadli,keďže dostali rôzne ocenenia a momentálne je z nich amerika v piči.
Ale aj tak si myslím že je lepšie ak TH funguje,pretože komu sa nepáči,tak nepočúva,ale keby sa rozpadli,tak kto by počúval tie náreky??!
@Lola8 Ak všetci čo vyzerajú ako Bill(či ako sa volá )sú "emo",tak myslím že je potom polovica populácie "emo"(čo je vážne nereálne) A je vážne veľmi hlúpe ak súdiš človeka podľa toho ako sa vyzerá a či sa maľuje a podobne a následne ho zaškatulkuješ!
To by sme potom mohli tvrdiť že všetci čo majú čierne vlasy a červený rúž su satanisti,kto nosí volné veci je hip-hoper,kto má ofinu je emo a tí čo nosia rôzne infatilné tričká a doplnky sú scene ...A potom by už asi nikto "normálny" neostal. disappointed:A to bol len môj skromný názor,ale niekto kto ich počúva by ti už asi vypichol oči
Dvaja z nich museli ísť na vojnu. (v nemecku ešte povinná)
Takže je iba dočasne neaktívna
A mne boli ukradnutý, keď sa niekomu páči, nech to počúva.
juj, takze prestavka, ako dobre ale nech si kazdy robi co chce ich vec ja som ich neznasala
ale aj tak ich neznasam..ale tak objektivita 4ever..
Skoda.
Chcel som ich rozkopat na sracky
akoze nejako ma netrapili ani teraz ma netrapi co sa s nimi deje..
mozu sa aj rozkladat na hviezdy prach.. ..fuck th..
a potom bude lepšie