Máte vo vašom blízkom okolí osobu príp. osoby,ktoré vás vedia vytočiť už len tým,že sú? (ich správanie,ich naivita,faloš,atď atď) Čo proti tomu robíte? Snažíte sa byť v týchto prípadoch slepí,ignorovať to všetko,či?
Ani nie ale obcas , ked sa mi chce, tak rozanalyzujem, preco je ten ktory clovek taky, aky je a ak sa mi podari prist k spravnemu zaveru, skamaratim sa s nim.
Jooj že či ... už len to ako si myslí že je neskutočne zaujímavý, a že ked prejde po ulici každy sa za nim obzrie .. jooj a hlavne ked sa mu všetky baby s triedy ftieraju do riti ... nervi nervi hh
Nie - ja sa nenecham tak lahko vytocit . Uz len to, aby som sa vysilovala nieciou cudziou existenciou - no daj pokoj.. Sily si setrim do dochodku, aby som mohla naplno vyuzit svoj penzijny zivot !
hej.. jedna ma maximálne vytáča už len tým, že je.. a ešte keď ju vidím, nedajbože počujem roprávať... jediná vec prečo som rada, že v piatok bola posledný deň je onaaa...
jednu holku, ale zase, nie je az tak velmi v mojej blizkosti, vdakabohu. staci mi ked ju vidim ist v skole po chodbe a kazi sa vzduch, ale tak nie som jedina, vecsina ludi co poznam je na nu vyslovene alergicka. panovacnejsie a namyslenejsie dievca ste este nevideli, u nej som pochopila co to ta panovacnost je, ako vecsinou mam takych ludi niekde hlboko.. a v podstate aj ju, ale ked mna dokaze vytocit uz len ten fakt ze niekto moze byt taky sprosty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Proste ja nesudim..... bodka.