Caute...
Chcem sa Vas opytat na nazor a nejaky rady, ak bude vobec aj dake treba...
Zoznamil som sa s jednou slecnou, teda segra dohodila.....Ja mam 23rokov, ona 22...Stretli sme sa zatial len 3x...vzdy bolo fajn, pokecali v nejakom bare na kave a tak...p
jeden postreh ... dievčatá (nechcem byť kategorizačný, určite aj chalani) si robia také, zálohy ... rozpracujú si vás viac naraz, jedného viac jedného menej ...a potom to len nechávajú tak a riadia sa podla nálad ... a kto sa prvý chytí tomu dajú šancu ... videl osm tieto scenáre asi už všade ... je naozaj ťažké dnes nájsť niekoho kto ,,nerieši,, aj 2-3 ludí naraz ... čo mne príde dosť úbohé ...
dosť aj od kamaratiek počúvam že ... ,,stýmto idem von ale keby to nevyšlo ešte twento ma volal, píšeme si dosť atĎ,, proste sa snažia na rukách mať ešte tzv. zálohy ... dobré svinstvo čo? človek si potom pripadá ako využitá sračka a tiež som si tým prešiel ...
neviem možno sa mýlim (aj keď je to nepravdepodobné z toho príkladu ktorý si uviedol) ... to je môj postreh ... v dnešnej dobe (ale velmi záleží aj kto, poznám také dievčatá čo to nerobia,je ich velmi málo) v dnešnej dobe je to proste takto ... na hovno, ludia sa navzájom berú ako veci a využívajú sa len na krátkodobé uspokojovanie
A este som zabudol doplnit, ked som jej volal a opytal ze co robi vecer, povedala ze ide oddychovat...a ja potom som znova a zajtra? Ze ide cosi, nieco robit, uz neviem presne co...Zrazu nema ani nejaku chut, co predtym nebol problem dohodnut...toto nepochopim, zrazu zo dna na den a vedela ze zaujem je aj s jej strany aj mojej...clovek proste nepochopi...a mohla sa mat tak dobre...
@fero270 nerada to priznávam, keďže som dievča, ale mám nejednú kamarátku, ktorá sa stretáva s viacerými chlapcami/mužmi ale nezamotávaj sa zbytočne a daj od nej ruky preč
také dievčatá si nezaslúžia pozornosť žiadného chlapa
súhlasím s @2 .. nevie si vybrať dáva šancu viacerým ..skúsila teba , teraz skúša iného .. svinstvo :ehm: , poznám slečnu čo robila tak isto , nakoniec si vybrala najväčšieho chuja a keď sa hádali chodila plakať na rameno práve tomu najlepšiemu, čo ho chcela len ako kamaráta.Ak je to pravda a nie si zaľúbený až po uši , asi by som od nej dal ruky preč , máš predsa nejakú hrdosť
Som asi divny, ale ja kavicku ani turu nepovazujem za nieco extra a nenamyslal by som si hned. To musis vidiet, ked s niekym si, ze na com si. Ked ju rozosmejes ze jej taha usmev od ucha k uchu a v ociach ma iskricky tak je bud ozrata, alebo sa jej pacis
Alebo @1 a zena sama nevie co chce. Mozno jej treba dopomoct
ja si to praveze vsimam na chlapoch, ze ak chlap neriesi aspon 2 baby naraz, tak je asexual (jasne, ze nie vsetci - moje skusenosti). a ked chcem nejakeho, pre ktoreho by som bola specialna prave ja, tak si akurat tak mozem ist kupit dildo a pojebat sa s nim.
ja neviem ale od začiatku ked som to čítal, mi pride stretnutie s dievčatom kde sa iba obijmate alebo bozkavame ako normalne kamaratske stretnutie, ale teda ak mala zaujem tak si myslim že určite v jej okoli bol niekto dalši s ktorým si myslela že bude niečo viac, ale podla mna si napokon uvedomila že obidvaja ste chmulovia a už sa z toho chce len vyzuť.... :ehm:
@hoperpohroma Ja si myslim, ze dobreho lovca neodhalis. Poznam typkov co vyzeraju skromnucko, zlatusikovska tvar, citlivy pohlad, mily usmev, zdvorile spravanie...nikdy by si na nich nepovedala a maju opletacky s kopu zenami naraz a naopak taki ti co posobia vystredne su pravym opakom. Keby ten cukrusik zacal namotavat teba, povedala by si si aky skromny mily typek, urcite by ti z neho nebolo zle Ale tak ofc su kadejaki lovci xD
Mne sa stalo tiez,ze som nieco riesila s jednym chalanom a nato mi napisala jedna baba,ze s nou tiez nieco ma..a este ze jej povedal ze so mnou to tak nemyslel..tak som sa na to vykaslala a nechala som ich dvoch spolu,ale nakoniec on s nou nebol spokojny a asi po dvoch mesiacoch sme sa znova zacali bavit a ja blbla som sa nim zase nechala oblbnut :/ ale s nou uz nebol tak nakoniec ja som z toho vysla najlepsie..aj ked ktovie kolko bab este takto mal,ale uz mi to je jedno
A samozrejme vela ludi toto robi aj co poznam z okolia..je to svinstvo riadne
Ale ako priznám sa že aj ja som raz tak namotával viac dievčat naraz... boli sme spolu vonku (s každou osobitne ofc) par krát a tak ale nakoniec som nechcel ani jednu.. bo to furt dopadlo tak že som s nimi po chvíli nemal ani o čom rozprávať..
ked je hlupa, podla mňa každá, ktorá si tak robí zálohy skôr či neskôr skončí sama, vôbec nechápem pointu týchto záloh, šak ked chcem ta jedneho ne tonu omg
chybal ti tah na branu ak vies co tym myslim.. mozno ta berie ako kamarata lebo si sa kunej spraval moc kamaratsky..musis jej hned na zaciatku ukazat zeo co ti ide...cize ziadne kamaratstvo..objatia to je taka kamaratska zalezitost..treba zo zaciatk najst nejaku slabsiu chvilku na bozk
Keby si bol viac iniciatívnejší možno by tú zálohu nevyužila....prepáč ale po 3-roch stretnutiach so ženou a keď to ide dobrým smerom jej nedať ani božtek je aspoň u mňa považované za prepásnutú šancu. A nepríde mi ani svinstvo to že niekto má zálohu.
Za baby môžem s čistým svedomím povedať, áno, toto sa robí... bohužiaľ, jedna z mojich veľmi dobrých kamarátok robí presne toto... chodí von s viacerými naraz, jeden deň je top Juro, druhý deň je top Mišo...na ďalší deň to skúša s Maťom... potom je zase king Juro.... fígeľ je v tom, že po istom čase na to tí chalani prídu, no aj tak jej to tolerujú.. my sa to snažíme prehliadať, každý je nejaký... len bacha chlapci, vzťah s takýmto typom baby nedopadá moc dobre....
ja súhlasím s @11
Mám viac kamarátov, s ktorými chodím na kávu, dakde von a tak a nikdy sme nič spolu neriešili, si myslím, že to vyzerá inak, keď baba chce fakt riešiť vzťah ...
@hoperpohroma okay, zle som to napísal.. Zálohy si robia aj muži, ako aj ženy. Ja zasa nepoznám dievča, ktoré by neriešilo aspoň 2 chalanov a nie je zadaná (aj keď.. Asi sa pohybujem v zlých kruhoch.
@fero270 V prvom rade prečítal som si pár názorov komentárov k tvojej téme...a sú to poriadne kktiny...chybu si urobil....to je jasné..urobil si ju v čase presne po 3 stretnutí......nechal si ju dlho čakať...ty sám si sa posunul do zóny kamarátstva...ty nevieš že sa hovorí že na treťom rande by si danú osobu mal pobozkať ? je to síce len teória ale dáva zmysel..pretože žena si uvedomí bud že toto musí pokračovať...alebo si uvedomí že to nieje ono a musí to hned zrušiť...ty si ju ani len nepobozkal.nechal si ju premýšľať respektíve si jej to uľahčil.. zatiaľ čo ten druhý ju možno na tretom rande už pobozkal...možno...čo jej uľahčilo rozhodnutie..(ale to je len teória neviem)...v prvom rade..ked ti ide o prejav záujmu musí tam byť reč tela...dotyky úsmevy..samotné slová...napríklad ju predsa nechytíš okolo krku jak kamaráta mal si ju ako som písal už pobozkať na treťom stretnutí čím by si jej dal najavo to že máš veľký záujem...ty si to neurobil...a ona ťa automaticky zaradila do skupiny kamaráti...a ver mi že mám pravdu ...stalo sa mi to neraz aj všetky možné varianty typu že som pobozkal kamarátku po rokoch priateľstva a chcela somnou potom chodiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
do toho! drzim palce
dosť aj od kamaratiek počúvam že ... ,,stýmto idem von ale keby to nevyšlo ešte twento ma volal, píšeme si dosť atĎ,, proste sa snažia na rukách mať ešte tzv. zálohy ... dobré svinstvo čo? človek si potom pripadá ako využitá sračka a tiež som si tým prešiel ...
neviem možno sa mýlim (aj keď je to nepravdepodobné z toho príkladu ktorý si uviedol) ... to je môj postreh ... v dnešnej dobe (ale velmi záleží aj kto, poznám také dievčatá čo to nerobia,je ich velmi málo) v dnešnej dobe je to proste takto ... na hovno, ludia sa navzájom berú ako veci a využívajú sa len na krátkodobé uspokojovanie
také dievčatá si nezaslúžia pozornosť žiadného chlapa
Alebo @1 a zena sama nevie co chce. Mozno jej treba dopomoct
ja si to praveze vsimam na chlapoch, ze ak chlap neriesi aspon 2 baby naraz, tak je asexual (jasne, ze nie vsetci - moje skusenosti). a ked chcem nejakeho, pre ktoreho by som bola specialna prave ja, tak si akurat tak mozem ist kupit dildo a pojebat sa s nim.
ale ja v prvom rade takeho "lovca" nechcem. je mi z nich zle
@hoperpohroma tak ako vravíš
A samozrejme vela ludi toto robi aj co poznam z okolia..je to svinstvo riadne
Ale ako priznám sa že aj ja som raz tak namotával viac dievčat naraz... boli sme spolu vonku (s každou osobitne ofc) par krát a tak ale nakoniec som nechcel ani jednu.. bo to furt dopadlo tak že som s nimi po chvíli nemal ani o čom rozprávať..
nájdi si inú, čo aj za dačo stojí :letim:
kedy to chceme? TERAZ
a co chceme? NEVIEME
Mám viac kamarátov, s ktorými chodím na kávu, dakde von a tak a nikdy sme nič spolu neriešili, si myslím, že to vyzerá inak, keď baba chce fakt riešiť vzťah ...