Súčasné argumenty pre dekriminalizáciu, no určite nie legalizáciu sú podľa mňa bullshit.
Ja proste vo svojej jednoduchosti nerozumiem, ako je možné argumentovať, že študenti by nemali ísť do basy pre trochu trávy, lebo však to je normálne a nezabije ich to a zároveň chcieť do basy zavrieť ľudí, ktorí túto normálnu vec, ktorá ich nezabije, sprostredkujú.
Môj názor môže byť naivný, ale myslím, že legalizácia ako zisk pre štát a obmedzenie mafie je win-win riešenie.
Ja pravidelne nehúlim, ale som za to aby ju zlegalizovali... Nevidím na nej nič zlé. Nedá sa ňou predávkovať, ani zabiť, ani nie je nijak výnimočne zdaviu škodlivá
Kedysi som mal na to presne opačný názor, teraz hovorím áno. Nie som konzument a myslím, že konzumenti sú trulovia, ktorých vrcholom kariéry bude vykrádanie trafík, ale prečo by im mala byť tráva zakázaná? Existuje nejaký logický dôvod? Išiel by som až do extrému a opýtal by som sa, či by vôbec nejaká droga mala byť zakázaná.
Je nelegalna a aj tak ju ma kazdy kto chce a zozenie kdekolvek a av hocakom mnozstve. Mali by sa vsak znizit tresty za nu, lebo je neopodstatnene ked sa za vrazdu sedi menej nez za pol gramu vo vrecku
cela planéta by sa mala zhúliť a dosiahnuť vyššiu úroveň bytia!
až nakoniec bude existovať len naše "ja", ktoré nebude mať hmotné telo a nebude mať ani myseľ, ktorá by to "ja" blokovala. A vtedy budeme žiť ten pravý život.
Aký to má zmysel, že je zakazaná? Kto chce, ten si ju zoženie bez väčších problémov? Skorej by sa jej užívatelia vyhli kontaktu s dílermi, ktorí zvyknú ponúkať aj iné drogy a po tých to už môže dopadnúť horšie.
Čiže pekne ako na cigarety a alkohol napariť na ňu dane.
A tí,čo sa tu oháňajú tým, že tu bude kopu zhulených ľudí, tak fakt radšej tých ako agresivné opité hoväda, ktoré sa len potom chcú všade biť.
Moc nerozumiem rozdielom medi legalizáciou a dekriminalizáciou ale ak som to správne pochopila, tak potom mylsím, že dekriminalizácia či jak sa to píše by stačila... Ale neviem sa k tomu takto priamo vyjadriť, proste aj áno aj nie
aj keď som ju nikdy nepožila/nefajčila/som za jej zlegalizovanie.Treba si prečítať čo to vlastne je a potom sa vyjadriť.Za socializmu zakazovali mladeži nosiť do školy tričká s nápisom v cudzom jazyku, nemohli sa nosiť ryfle, namalované nechty, tiene,chlapci si museli strihať vlasy...Sú tu nenormálne tresty za marihuanu a pritom neškodí viac ako cigarety či alkohol.Ničí životy tak,že zaňu zatvárajú mladých ľudí na nenormálne veľa rokov tak potom naozaj majú koli marihuane skazený celý život.../dávajú zato tresty jak za vraždu!/.naše zákony sú najprísnejšie čo sa týka tejto látky.Treba s tým niečo konečne spraviť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Súčasné argumenty pre dekriminalizáciu, no určite nie legalizáciu sú podľa mňa bullshit.
Ja proste vo svojej jednoduchosti nerozumiem, ako je možné argumentovať, že študenti by nemali ísť do basy pre trochu trávy, lebo však to je normálne a nezabije ich to a zároveň chcieť do basy zavrieť ľudí, ktorí túto normálnu vec, ktorá ich nezabije, sprostredkujú.
Môj názor môže byť naivný, ale myslím, že legalizácia ako zisk pre štát a obmedzenie mafie je win-win riešenie.
Cigarety sú legálne a nemám dojem, že by k nim ľudia mali práve takýto vzťah.
Prečo by teda nemohla byť legálna?
Je nelegalna a aj tak ju ma kazdy kto chce a zozenie kdekolvek a av hocakom mnozstve. Mali by sa vsak znizit tresty za nu, lebo je neopodstatnene ked sa za vrazdu sedi menej nez za pol gramu vo vrecku
nikdy nevies kolko ludi by fajcilo keby to bolo oficialne nelegalne podla mna urcite aspon o nieco menej
až nakoniec bude existovať len naše "ja", ktoré nebude mať hmotné telo a nebude mať ani myseľ, ktorá by to "ja" blokovala. A vtedy budeme žiť ten pravý život.
a inak ja si myslím že všetky drogy by mali byť legál...
Čiže pekne ako na cigarety a alkohol napariť na ňu dane.
A tí,čo sa tu oháňajú tým, že tu bude kopu zhulených ľudí, tak fakt radšej tých ako agresivné opité hoväda, ktoré sa len potom chcú všade biť.